Nieuws

 • 01

  okt

  2021

  Zondag 10 oktober ’21 is het World Mental Health Day. Wereldwijd besteden organisaties aandacht aan deze dag, die in het teken staat van de geestelijke gezondheid. GGZ Noord-Holland-Noord doet hier samen met GGD Hollands Noorden aan mee door een week lang een boeiend programma te bieden dat laat zien dat aandacht besteden aan geestelijke gezondheid loont.
 • 27

  sep

  2021

  De forensisch psychiatrische afdeling (FPA) in Heiloo heeft zaterdag 25 september 2021 op Burendag de deuren weer opengesteld voor publiek. Vanwege corona was er dit keer geen vrije inloop, maar waren er 4 geplande rondleidingen van 90 minuten waar we 51 buren mochten verwelkomen. Het was een groot succes! De buren beoordelen de dag met maar liefst een 9.2!
 • 23

  sep

  2021

  Wat is het verschil tussen een gewone depressie en een herfstdepressie? En wat kun je er tegen doen?
 • 22

  sep

  2021

  Achttien studenten van de Politie Academie bezochten op dinsdag 21 september GGZ Noord-Holland-Noord. Zij hadden ingetekend op de module Samenwerking tussen politie en GGZ. Om hen een goede indruk te geven werden ze ontvangen in de Verhalenkamer, waar de geschiedenis van GGZ NHN in een beeldende tijdlijn uitgeschreven staat.
 • 24

  aug

  2021

  Routine Outcome Monitoring (ROM) is een manier om het effect van een behandeling te meten. Om dit te verbeteren werken sinds 2008 10 GGZ-instellingen samen in het samenwerkingsverband SynQuest.
 • 15

  apr

  2021

  Eind maart was het dan eindelijk zo ver…. De langverwachte diploma uitreiking van de entree opleiding, groep 2019-2020.
 • 01

  feb

  2021

  Aandacht in het Noord-Hollands Dagblad van maandag 1 februari 2021 voor eetstoornissen. "Het is de leukemie van de jeugdpsychiatrie”.
 • 28

  jan

  2021

  Marcel Monden, psychiater en geneesheer directeur bij GGZ NHN werd geridderd voor de mantelzorg aan zijn vrouw en zijn verdiensten in de psychiatrie.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: