Contrast
Onderstrepen

Nieuws

 • 21

  jan

  2023

  Op zaterdag 21 januari 2023 brak er 's ochtends brand uit op locatie Olvendijk 79 in Heiloo. De brand was dankzij het adequate handelen van medewerkers en brandweer snel onder controle.
 • 06

  jan

  2023

  Zorgorganisaties werken samen zodat kinderen en jongeren veilig, gezond en gelukkig kunnen opgroeien.
 • 23

  nov

  2022

  Cliënt Jeffrey de Wijk (pseudoniem) vertelt over hoe de pilot met een verhoogd inkomen zijn leven veranderde.
 • 11

  nov

  2022

  Collega's Remke van Staveren en Maaike van der Werff aan het woord over het afbouwen van medicatie.
 • 04

  nov

  2022

  Meer dan 2000 zonnepanelen, een gasloos hoofdkantoor in Heerhugowaard en alle dienst- en lease auto’s in 2026 elektrisch. GGZ Noord-Holland-Noord doet aan duurzaamheid. Daarom staat de organisatie volledig achter de derde Green deal voor de zorg die vandaag is ondertekend.
 • 18

  okt

  2022

  Het afbouwen van medicijnen kan in de praktijk voor cliënten en betrokkenen lastig zijn. Daarom startte GGZ NHN begin oktober met de Afbouwpoli. Veel cliënten, hun naasten, behandelaren en voorschrijvers hebben vragen over het tempo van afbouwen, de risico's en het omgaan met ontwenningsverschijnselen. De Afbouwpoli is er om hen te ondersteunen in dit proces.
 • 29

  sep

  2022

  Drie jaar lang ontving een groep kwetsbare cliënten van GGZ NHN in het kader van een onderzoek een verhoogd inkomen van de gemeente Den Helder. De resultaten zijn veelbelovend.
 • 13

  sep

  2022

  Per 1 oktober 2022 treedt Freddy Weima (1971) aan als voorzitter van de raad van toezicht van GGZ Noord-Holland Noord. Weima volgt daarmee Thijs Pennink op, die sinds 2014 voorzitter RvT was en twee termijnen vervuld heeft.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 656 50 10 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: