Nieuws

 • 29

  dec

  2021

  Deze week besteedt het het Noordhollands Dagblad aandacht aan de geestelijke gezondheid van West-Friezen.
 • 13

  dec

  2021

  Hoe ervaren onze collega's van GGZ NHN het werken sinds de coronacrisis? Hoe zorgen ze dat collega's toch betrokken en vitaal blijven?
 • 04

  nov

  2021

  Soms kan het leven ontregeld raken door ernstige gebeurtenissen. Inmiddels wordt WRAP (Wellness Recovery Action Plan) wereldwijd ingezet om mensen hierin te ondersteunen zodat zij weer grip krijgen (en houden) op het leven. Zo ook op Curaçao. De eerste groep van 12 deelnemers ontvingen afgelopen week van drie ervaringsdeskundigen van GGZ NHN hun certificaat.
 • 12

  okt

  2021

  "Dit is een goede manier om voorbeelden in een ontspannen setting onder de loep te nemen en met elkaar te bespreken. De politie maakt afwegingen vanuit het perspectief van openbare orde en veiligheid, de GGZ vanuit behandelperspectief en eigen verantwoordelijkheid. Dat kan af en toe op gespannen voet met elkaar staan."
 • 09

  okt

  2021

  "Ik ben nooit tegen hem ingegaan. We waren een gezin dat aan de buitenwereld nooit liet zien hoe het echt was."
 • 01

  okt

  2021

  Zondag 10 oktober ’21 is het World Mental Health Day. Wereldwijd besteden organisaties aandacht aan deze dag, die in het teken staat van de geestelijke gezondheid. GGZ Noord-Holland-Noord doet hier samen met GGD Hollands Noorden aan mee door een week lang een boeiend programma te bieden dat laat zien dat aandacht besteden aan geestelijke gezondheid loont.
 • 27

  sep

  2021

  De forensisch psychiatrische afdeling (FPA) in Heiloo heeft zaterdag 25 september 2021 op Burendag de deuren weer opengesteld voor publiek. Vanwege corona was er dit keer geen vrije inloop, maar waren er 4 geplande rondleidingen van 90 minuten waar we 51 buren mochten verwelkomen. Het was een groot succes! De buren beoordelen de dag met maar liefst een 9.2!
 • 23

  sep

  2021

  Wat is het verschil tussen een gewone depressie en een herfstdepressie? En wat kun je er tegen doen?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: