Nieuws

 • 24

  feb

  Vanaf vrijdag 25 februari 2022 gaan in Nederland verregaande versoepelingen in. Bij GGZ Noord-Holland-Noord voeren we de versoepelingen op maat door. Om goede zorg te kunnen blijven leveren willen we besmettingen onder medewerkers en cliënten zo veel mogelijk voorkomen. Per locatie kunnen de maatregelen daarom ook verschillen.
 • 18

  feb

  Voor vanmiddag (18 februari 2022) is code rood voorspeld vanwege storm Eunice. Daarom is besloten dat GGZ NHN vanaf 13.00 uur de gebouwen sluit waarvanuit ambulante zorg wordt geboden. Zo kunnen alle medewerkers en cliënten veilig naar huis of thuis blijven. Behandelaren nemen contact op met cliënten om de afspraken op een andere manier vorm te geven (bijvoorbeeld beeldbellen) of te verzetten.
 • 01

  feb

  Zwemmen in koud (buiten)water of koud afdouchen… het staat sinds enige tijd weer volop in de belangstelling. Psycholoog Julia Doets, klinisch psycholoog Maurice Topper en onderzoekster Annet Nugter van GGZ Noord-Holland-Noord publiceerden in december 2021 een vergelijkende literatuurstudie en meta-analyse naar het effect van kou op de geestelijke gezondheid in Elsevier: A systematic review and meta-analysis of the effect of whole body cryotherapy on mental health problems.
 • 01

  jan

  Wordt u in 2022 behandeld in de geestelijke gezondheidszorg (ggz)? Dan krijgt u te maken met een nieuwe manier van betaling.
 • 29

  dec

  Deze week besteedt het het Noordhollands Dagblad aandacht aan de geestelijke gezondheid van West-Friezen.
 • 04

  nov

  Soms kan het leven ontregeld raken door ernstige gebeurtenissen. Inmiddels wordt WRAP (Wellness Recovery Action Plan) wereldwijd ingezet om mensen hierin te ondersteunen zodat zij weer grip krijgen (en houden) op het leven. Zo ook op Curaçao. De eerste groep van 12 deelnemers ontvingen afgelopen week van drie ervaringsdeskundigen van GGZ NHN hun certificaat.
 • 12

  okt

  "Dit is een goede manier om voorbeelden in een ontspannen setting onder de loep te nemen en met elkaar te bespreken. De politie maakt afwegingen vanuit het perspectief van openbare orde en veiligheid, de GGZ vanuit behandelperspectief en eigen verantwoordelijkheid. Dat kan af en toe op gespannen voet met elkaar staan."

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

 • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
 • Zorgdomein
 • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN