Zij-instromer HBO-V

Wil je een nieuwe stap maken in je carrière en spreekt de geestelijke gezondheidszorg je aan? Solliciteer dan naar een opleidingsplaats voor zij-instromers HBO-V bij InHolland en GGZ Noord-Holland-Noord.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij in februari 2021 gestart met het flextrajact op InHolland en heb je interesse in de geestelijke gezondheidszorg? Schrijf je dan in voor de online presentatie op 26 mei. In de presentatie wordt je geïnformeerd over geestelijke gezondheidszorg in het algemeen. Iedereen die belangstelling heeft om een overstap te maken naar verpleegkundige en kennis wil maken met de ggz is welkom! 

Aansluitend zal er op 2 juni een presentatie worden gegeven over GGZ Noord-Holland-Noord specifiek. Op dit moment is het nog onduidelijk of dit online of op onze locatie in Heiloo gegeven zal worden, hierover wordt je vooraf geïnformeerd.

Als je na afloop van de presentatie nóg enthousiaster bent geworden, maak jij je belangstelling kenbaar door op de vacature op onze website te solliciteren. Je ontvangt dan een uitnodiging om een dag(deel) mee te lopen op één van onze afdelingen. Na je meeloopdag zal er een evaluatie plaatsvinden om te kijken of de functie en de ggz echt bij jou past. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 24 en 25.

Let op! Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats ben je in het bezit van een hbo- of wo-diploma. Kandidaten die niet aan deze voorwaarde voldoen worden niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.

Wij maken graag kennis met jou!

Interesse? Geef je snel op voor de online presentatie op 26 mei 2021

Hendrik Pietersen (SPV / Opleider GGZ NHN): 06 22 93 54 36

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!