Zij-instromer HBO-V

Wil je een nieuwe stap maken in je carrière en spreekt de geestelijke gezondheidszorg je aan? Solliciteer dan naar een opleidingsplaats voor zij-instromers HBO-V bij InHolland en GGZ Noord-Holland-Noord.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij in februari gestart met het flextrajact op InHolland en heb je interesse in de geestelijke gezondheidszorg? Neem dan eens contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Iedereen die belangstelling heeft om een overstap te maken naar verpleegkundige en kennis wil maken met de ggz is welkom! 

Wij organiseren regelmatig online presentaties waarin wij meer vertellen over de ggz in het algemeen. 

Als je na afloop van de presentatie nóg enthousiaster bent geworden, is het mogelijk om een dag(deel) mee te lopen op één van onze afdelingen. Na je meeloopdag zal er een evaluatie plaatsvinden om te kijken of de functie en de ggz echt bij jou past.

Let op! Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats ben je in het bezit van een hbo- of wo-diploma. Kandidaten die niet aan deze voorwaarde voldoen worden niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.

Wij maken graag kennis met jou!

Interesse? Neem dan contact op met: 

Hendrik Pietersen (SPV / Opleider GGZ NHN): H.Pietersen@ggz-nhn.nl -  06 22 93 54 36

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!