Contrast
Onderstrepen

Zij-instromer hbo-v

Wil je een nieuwe stap maken in je carrière en spreekt de geestelijke gezondheidszorg je aan? Solliciteer dan naar een opleidingsplaats voor zij-instromers hbo-v bij GGZ Noord-Holland-Noord. De duur van de opleiding is 2,5 tot 3 jaar.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ben jij gestart met het FastSwitch hbo-v-traject bij Hogeschool Inholland en heb je interesse in de geestelijke gezondheidszorg? Neem dan eens contact met ons op. We vertellen je hier graag meer over. Iedereen die belangstelling heeft om een overstap te maken naar verpleegkundige en kennis wil maken met de ggz is welkom! 

Wat is het FastSwitch hbo-v-traject?

Het FastSwitch hbo-v-traject wordt aangeboden door Hogeschool Inholland. Voor dit traject moet je ingeschreven staan bij Inholland. In de eerste zes maanden van de opleiding ga je naar school en krijg je informatie over het werken in de zorg als verpleegkundige en verschillende werkvelden. Ook solliciteer je bij een zorginstelling waar je de opleiding na zes maanden wilt vervolgen. Dit kan bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn.

Meeloopdag

Ben je nog niet bekend met de psychiatrie en wil je dat eerst ervaren? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen op één van onze afdelingen. Na je meeloopdag zal er een evaluatie plaatsvinden om te kijken of de functie als verpleegkundige in de psychiatrie en de ggz écht bij jou past.

Duur van de opleiding

De opleiding duurt gemiddeld 2,5 tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van de vooropleiding.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats bij GGZ NHN ben je in het bezit van een hbo- of wo-diploma. Kandidaten die niet aan deze voorwaarde voldoen worden niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.

Vragen over de opleiding tot (sociaal-psychiatrisch) verpleegkundige?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hendrik Pietersen, coördinator initiële opleiding Verpleegkunde: h.pietersen@ggz-nhn.nl.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze recruiters

Heb je een vraag over een van onze vacatures of staat er momenteel geen interessante vacature voor jou tussen, maar heb je wel interesse om bij GGZ NHN te werken? Bel, mail of whatsapp met een van onze recruiters:

Charis Nieuwenhuis recruiter Charis Nieuwenhuis 
tel: 06 33 05 23 25 of mail
Sebastiaan van Bruggen recruiter Sebastiaan van Bruggen
tel: 06 30 66 23 42 of mail

Of vul onderstaand contactformulier in. 

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 531 27 77

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!