Wij zoeken Digiaters

U bevindt zich hier: Homepage > Wij zoeken Digiaters  

Wij zoeken Digiaters

Di-gi-a-ter (de; m,v; meervoud: digiaters)

1. Een psychiater die 100% online werkt als onderdeel van één of meerdere multidisciplinaire GGZ-teams

Word jij ’s lands eerste Digiater? Bij GGZ NHN hebben wij een aantal unieke vacatures voor moderne psychiaters die zin hebben om de psychiatrie nu écht de eenentwintigste eeuw in te loodsen.

Online grenzeloos werken

Ben jij een psychiater die ‘grenzeloos’ bij wil dragen aan het herstel van onze cliënten? Uiteraard moet de grenzeloosheid hier uitgelegd worden vanuit de plaatsonafhankelijkheid van online werken. Het maakt immers niet uit waar je je bevindt, of dat nou om de hoek is of op een ander werelddeel.

Zelfde vak, ander medium

Het betreft geen nieuwe functie, maar een andere manier van het inzetten van het specialisme van de psychiater. Het blijft hetzelfde vak, alleen via een ander medium beschikbaar gesteld waardoor nieuwe mogelijkheden en gedragingen ontstaan. Wij zijn er van overtuigd dat dit de GGZ toegankelijker maakt voor onze cliënten. 

Vast contract

Wij bieden Nederlandstalige psychiaters waar ook ter wereld een vast contract en de mogelijkheid om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Zo kunnen psychiaters bij ons een deel van hun uren aan het geven van psychotherapie besteden. De Digiater is nadrukkelijk géén vliegende keep en wordt gekoppeld aan één of twee teams zodat er hoogwaardige specialistische GGZ geboden kan worden in een multidisciplinaire setting.

Vacatures voor psychiaters

Wij zoeken psychiaters voor onderstaande vacatures. In principe is het mogelijk om elke vacature geheel of gedeeltelijk in te vullen met de inzet van online behandeling. Wij noemen dat  Digiaters !

Afdeling Uren Locatie Contactpersoon Mobiel Vacature
Frailty regioteam West-Friesland 36 Hoorn Sandra van Staalduinen 0630189886 Direct solliciteren
IHT Noord-Kennemerland 36 Alkmaar Alette Ruiter 0610945283 Direct solliciteren
Polikliniek 24 Schagen / Den Helder / Texel Bernard Cnossen 065381864 Direct solliciteren
Woonvormen Kapelbuurt, Ypenhof en Egelenborgh 16-20 Heiloo Henk Hut 0653534690 Direct solliciteren
GGZ team Den Helder en Texel (ambulant team) 18-36 Den Helder Ewald Brouwer 0623993575 Direct solliciteren

Bekijk hier andere vacatures bij GGZ NHN  >>

Digiater vacatures