Het Forensisch A(CT)-team zoekt versterking!

Het A-team van GGZ NHN is het Forensisch ACT-team. Vanuit dit team bieden onze Hanibals, B.A’s, Face’s en Murdochs behandeling en begeleiding aan cliënten die vanuit ernstige, langdurige of complexe psychiatrische problematiek grensoverschrijdend en/of delict gedrag vertonen.

Werk jij vanuit een overkoepelende visie zoals Hanibal? Ben jij net als Faceman een echte regelneef? Of sta je net als Murdoch je mannetje? Kom dan bij ons A-team! De Forensisch ACT-teams zijn ambulante teams die met veel enthousiasme en inventiviteit actief zijn in een werkgebied van Heiloo tot en met Texel. Ben jij er klaar voor?

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je meer weten over het werken bij het Forensisch ACT team of wil je een keer meelopen? 

Bel, whatsapp of mail met:

Rene Wubs (manager) tel:
06 13 64 20 45 of mail

Sanne van Houten (Teamleider For-ACT teams) tel:
06 22 55 96 26 of mail

 

Waar ga je werken?

Kwetsbare doelgroep

De Forensisch ACT-teams van GGZ NHN bieden behandeling en begeleiding aan clienten die vanuit ernstige, langdurige of complexe psychiatrische problematiek grensoverschrijdend en/of delict gedrag vertonen. Vaak hebben zij een strafrechtelijke titel of civielrechtelijke maatregel gekregen. Een kwetsbare doelgroep waarin cliënten op verschillende levensgebieden problemen ervaren. Wij bieden deze mensen intensieve outreachende (bemoei)zorg. 

Card image cap

Het team

De Forensisch ACT-teams zijn ambulante teams werkzaam in werkgebied van Heiloo tot en met Texel. Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam welke bestaat uit een psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, casemanagers en behandelondersteuning (zoals IPS, sociaal juridisch dienstverlener). Vanuit dit team richt jij je samen met jouw collega op vroegsignalering, risicotaxatie en preventie.

Samenwerken

Hoewel het team ambulant werkt komt het zeker voor dat er een beroep wordt gedaan op jouw kennis en kunde in bijvoorbeeld de klinieken van GGZ NHN en door de GGZ teams. Daarnaast werkt het team intensief samen met relevante ketenpartners om de zorg rondom de cliënt te organiseren. Bijvoorbeeld wijkagenten, woningcorporaties, dagbestedingscentra, huisartsen, maatschappelijk werk, andere ggz-instellingen, Reclassering en GGD.

Interesse?

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je meer weten over het werken bij het Forensisch ACT team of wil je een keer meelopen? 

Bel, whatsapp of mail met:

Rene Wubs (manager) tel:
06 13 64 20 45 of mail

Sanne van Houten (Teamleider For-ACT teams) tel:
06 22 55 96 26 of mail