Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende verpleegkundigen!

Je bent een belangrijke schakel in de wijk of in de kliniek. Een betekenisvolle, volwaardige rol binnen een multidisciplinair team.

Je krijgt bij ons de kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Dit kan op een specifieke afdeling, maar als je het juist aantrekkelijker vindt om op verschillende afdelingen te werken dan kan dat ook. Ambulant, klinisch of misschien vind je het uitdagender om psychiatrie te combineren met somatische zorg?

Wij zijn een 24/7 bedrijf dus ook buiten kantooruren is er volop werk. Werken in de psychiatrie is nooit saai en soms best spannend. Je staat er daarom nooit alleen voor. Samen met een leuk en deskundig team lever je een betekenisvolle bijdrage aan het herstel van onze cliënten.

Card image cap

Nieuwsgierig?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over werken als verpleegkundige bij GGZ Noord-Holland-Noord? Neem dan gerust contact op met:

Jennifer Smit

06 51 02 17 40

Bel mij terug

Ben jij die verpleegkundige of agoog die wij zoeken? Laat je naam en telefoonnummer achter zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen en meer kunnen vertellen over deze topvacatures.

Ik heb interesse!

Flexwerken

Wil je flexibele werkdagen? Kies zelf waar en wanneer je wilt werken! 

Meer weten over flexwerken?

Opleidingen en stages

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Lees hier over leren bij GGZ NHN

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Naar alle vacatures

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Meld je aan
Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Naar de algemene website van GGZ NHN

Vacatures voor Verpleegkundige

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Verpleegkundige HIC

Is het begeleiden van cliënten en coördineren en bewaken van zorg- en behandelactiviteiten echt iets voor jou> Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons HIC team in Noord-Kennemerland. Ben je op zoek naar een uitdagende baan op een afdeling in beweging dan horen wij graag van je.

Casemanager

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een casemanager voor 24 tot 28 uur per week voor het GGZ team Hoorn-Koggeland, onderdeel van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch.

Psychiatrisch verpleegkundige

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige voor 32 tot 36 uur per week voor de kliniek West-Friesland in Hoorn, HIC (High Intensive Care), onderdeel van de divisie Acuut en Forensisch.

Casemanager, GGZ team Heerhugowaard Zuid en Schermer

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige voor 32 uur per week voor het GGZ team Heerhugowaard Zuid en Schermer, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch. Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van drie maanden.

Casemanager

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een casemanager voor 24 uur per week voor GGZ team Schagen Hollands Kroon Oost. Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van drie maanden.

Psychiatrisch verpleegkundige kliniek WF

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundigen voor 32 uur per week voor Kliniek West-Friesland, HIC (High Intensive Care), voormalige gesloten opname kliniek.

IHT verpleegkundige

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een IHT verpleegkundige voor 16-24 uur voor het IHT team de Kop in Schagen, onderdeel van Divisie acuut en forensisch.

Flexmedewerkers

Zoek je flexibiliteit en zekerheid? Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen voor het flexbureau.

Psychiatrisch verpleegkundige

Help jij als psychiatrisch verpleegkundige mee de eigenwaarde van cliënten te vergroten? Geef jij cliënten weer grip op hun leven? Samen met de bewoners van De Til in Enkhuizen kijken we uit naar je komst! Solliciteer snel!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Fleur Been (recruiter)

Telefoonnummer
06 13 45 60 71

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze recruiter

Vul je gegevens in en onze recruiter Fleur Been zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur een mail