Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende psychologen!

Je bent onderdeel van één van onze multidisciplinaire teams in een ambulant team, in een kliniek of stelt een eerste diagnose via online contact.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Naar de algemene website van GGZ NHN

Nieuwsgierig?

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op!

Marijke van Putten
psychiater en bestuurder
06 20 60 32 40

Judith Ligthart
klinisch psycholoog
06 23 52 53 22

Janneke van Beek
klinisch psycholoog
06 30 45 66 67

Bel mij terug

Laat je naam en telefoonnummer achter zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen om onder het genot van een kop koffie meer te vertellen over onze topvacatures.

Ik heb interesse!

Flexwerken

Wil je flexibele werkdagen? Kies zelf waar en wanneer je wilt werken! 

Meer weten over flexwerken?

Opleidingen en stages

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Lees hier over leren bij GGZ NHN

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Naar alle vacatures

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Meld je aan

Vacatures voor Psycholoog

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

GZ Psycholoog IHT Jeugd

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ Psycholoog voor 32 uur per week voor het IHT Jeugd in Alkmaar, onderdeel van de divisie Triversum Kind & Jeugd.

GZ Psycholoog FACT team Triversum Heerhugowaard

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ psycholoog voor 24 uur per week bij het FACT team Heerhugowaard, onderdeel van divisie Triversum Kind & Jeugd

Basispsycholoog Aanmeldpunt

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psycholoog (parttime) voor het Aanmeldpunt, onderdeel van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch.

GZ psycholoog

Amici is op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 16-36 uur per week voor haar locatie Wognum. Wil jij samen met leuke en enthousiaste collega's onze nieuwe locatie in Wognum een succes laten worden? Een netwerk opbouwen met verwijzers en andere ondernemers in het gezondheidscentrum? Werken op een moderne locatie met ruime kamers die vanaf de A7 heel goed bereikbaar is? Zo ja, lees dan snel verder hoe je onze collega wordt. Wij maken graag kennis met je.

GZ psycholoog

Amici is op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 16-36 uur per week voor haar locatie Hoorn. Heb jij zin om samen met enthousiaste vakgenoten onze organisatie nóg beter te maken? Ben jij er van overtuigd dat jouw persoonlijkheid en deskundigheid nóg meer positief effect heeft op de kwaliteit van leven van onze cliënten? Zo ja, lees dan snel verder hoe je onze collega wordt. Wij maken graag kennis met je.

Online behandelaren

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar online behandelaren voor de divisie maatschappelijk en specialistisch.

GZ psycholoog of klinisch psycholoog

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ psycholoog of Klinisch psycholoog voor 20 tot 28 uur per week voor het team persoonlijkheidsstoornissen in Heerhugowaard, onderdeel van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch.

Psycholoog

Amici is op zoek naar een psycholoog voor 24-36 uur per week voor haar locatie in Den Helder. Heb jij zin om samen met enthousiaste vakgenoten onze organisatie nóg beter te maken? Ben jij ervan overtuigd dat jouw persoonlijkheid en deskundigheid nóg meer positief effect heeft op de kwaliteit van leven van onze cliënten? Zo ja, lees dan snel verder hoe je onze collega wordt. Wij maken graag kennis met je!

GZ Psycholoog

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ psycholoog voor 24-32 uur per week voor de Forensische Psychiatrische afdeling, onderdeel van de divisie acuut en forensisch.

GZ psycholoog - SOLK

Wij zijn voor het SOLK team op zoek naar een GZ-psycholoog.

GZ psycholoog - locatie Den Helder

Amici is op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 16-36 uur per week voor haar locatie Den Helder. Heb jij zin om samen met enthousiaste vakgenoten onze organisatie nóg beter te maken? Ben je er van overtuigd dat jouw persoonlijkheid en deskundigheid nóg meer positief effect heeft op de kwaliteit van leven van onze cliënten? Zo ja, lees dan snel verder hoe je onze collega wordt. Wij maken graag kennis met je.

Klinisch Psycholoog-GGZ team Schagen Holl Kroon Noord

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een Klinisch Psycholoog voor 30-32 uur per week voor het GGZ team Schagen Hollandse Kroon Noord, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch.

GZ-Psycholoog ForAct en forensische poli

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 24 tot 32 uur per week voor het Forensisch ACT team en de forensische poli in Heiloo, onderdeel van divisie Acuut en Forensisch.

GZ psycholoog, Triversum, De Klim

GGZ Noord Holland Noord is op zoek naar een GZ psycholoog voor 24 uur per week bij Kindcentrum De Klim in Alkmaar, onderdeel van divisie Triversum Kind & Jeugd.

Klinisch psycholoog

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een klinisch psycholoog voor 20 uur per week voor het GGZ team Heiloo - Bergen, onderdeel van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch.

GZ psycholoog

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ psycholoog voor 32-36 uur per week voor de afdeling ForACT in Heiloo, onderdeel van Acuut en Forensisch

Klinisch psycholoog - psychotherapeut

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een klinisch psycholoog - psychotherapeut voor 28 uur per week voor de afdeling Persoonlijkheidsstoornissen, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch. Het aantal uur is bespreekbaar.

Psychotherapeut

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychotherapeut voor 24 uur per week voor Kind en Jeugd.

GZ Psycholoog GGZ team Schagen - Hollands Kroon Noord

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een GZ psycholoog voor 32 uur per week voor het GGZ team Schagen - Hollands Kroon Noord, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch.

GZ Psycholoog GGZ team Schagen Hollands Kroon Oost

Wil jij als GZ psycholoog onze cliënten helpen in hun harde werk naar herstel zodat zij de regie over hun leven terug kunnen nemen? Ben jij op zoek naar een baan die er toe doet en waarbij jij voor de cliënt het verschil maakt?

Klinisch Psycholoog GGZ team Heerhugowaard en Langedijk

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een klinisch psycholoog voor 30-32 uur per week voor het GGZ team Heerhugowaard Noord en Langedijk, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch.

Psychotherapeut GGZ team Heerhugowaard Noord en Langedijk

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychotherapeut voor 30-32 uur per week voor het GGZ team Heerhugowaard Noord en Langedijk, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Fleur Been (recruiter)

Telefoonnummer
06 13 45 60 71

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze recruiter

Vul je gegevens in en onze recruiter Fleur Been zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur een mail