Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende psychiaters!

Je werkt nauw samen in een team waar alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Je neemt bevindingen uit jouw team mee in je afwegingen en gaat uit van de mogelijkheden en wensen van jouw cliënt.

Digiater, psychiater van de toekomst?

Di-gi-a-ter (de; m,v; meervoud: digiaters)

1. Een psychiater die 100% online werkt als onderdeel van één of meerdere multidisciplinaire GGZ-teams

Word jij ’s lands eerste Digiater? Bij GGZ NHN hebben wij een aantal unieke vacatures voor moderne psychiaters die zin hebben om de psychiatrie nu écht de eenentwintigste eeuw in te loodsen.

Meer weten over Online grenzeloos werken?

Heb je een vraag over de Digiater?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat deze totaal nieuwe vorm van het specialisme van de psychiater ook vragen oproept.

Bel, mail of Skype met ons. Wij gaan graag in gesprek met je om ons enthousiasme over de Digiater te delen, en om te horen wat jouw vragen en ideeën zijn over deze unieke invulling van het specialisme.

Marijke van Putten
psychiater en bestuurder
06 20 60 32 40

Ardan Miedema
psychiater divisie maatschappelijk & specialistisch
06 23 36 24 46

Psychiater HIC

Heb jij als psychiater een uitgesproken visie op hoe de klinische psychiatrie er in de nabije toekomst uit moet komen te zien? Esmée, psychiater bij GGZ NHN, vertelt in de video hoe we jouw ideeën en visie uitstekend kunnen gebruiken!
Solliciteer hier!
Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Naar de algemene website van GGZ NHN

Flexwerken

Wil je flexibele werkdagen? Kies zelf waar en wanneer je wilt werken! 

Meer weten over flexwerken?

Opleidingen en stages

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Lees hier over leren bij GGZ NHN

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Naar alle vacatures

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Meld je aan

Vacatures voor Psychiater

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Psychiater Regioteams Frailty

Als ouderenpsychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord draag je bij aan herstel gericht werken binnen een innovatieve en financieel gezonde organisatie in het mooie Noord Holland. Je maakt deel uit van een of meer regioteams en kunt deelnemen aan de medische staf (in oprichting). Ben je op zoek naar een functie die je verder zelf kunt vormgeven dan komen we graag met je in contact.

Psychiater

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een Pychiater voor 24-36 uur per week voor de Kliniek Noord-Kennemerland Ouderen PMU in Heiloo, onderdeel van de divisie Acuut en Forensisch.

Psychiater

Altijd al ideeën gehad over ‘de perfecte’ GGZ-kliniek? Heb jij als psychiater een uitgesproken visie op hoe de klinische psychiatrie er in de nabije toekomst uit moet komen te zien?

Psychiater IHT team Noord Kennemerland

GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiater voor 36 uur per week bij het IHT team Noord Kennemerland in Alkmaar, onderdeel divisie Acuut en Forensisch.

Psychiater GGZ team Den Helder-Texel

Ben jij de psychiater die de samenwerking tussen de diverse wijk- en regioteams en externe partners verder wil uitwerken? Wil jij graag deel uitmaken van een energiek multidisciplinair team? Als extraatje ben je regelmatig op Texel te vinden, hard werken met het gevoel een dagje uit te zijn. GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiater voor 18-36 uur per week voor het GGZ team Den Helder-Texel, onderdeel van Maatschappelijk en Specialistisch.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Fleur Been (recruiter)

Telefoonnummer
06 13 45 60 71

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze recruiter

Vul je gegevens in en onze recruiter Fleur Been zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur een mail