Opleidingen en stages

Werken aan de beste geestelijke gezondheidszorg én je eigen toekomst

Opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ

GGZ NHN is één van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychogeriatrie).

Lees meer

Opleiding tot psychiater voor artsen

GGZ NHN biedt aan artsen de mogelijkheid intern een specialisatie tot psychiater voor de aandachtsgebieden kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie en ouderenpsychiatrie.

Lees meer

Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4

Je combineert in een 3-jarig traject werken en leren waarin je gedurende drie leerperiodes op verschillende afdelingen ervaring opdoet met verschillende doelgroepen.

Lees meer

Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog

GGZ NHN is een S-GGZ praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. De duur van deze opleiding is twee jaar bij een arbeidsleerovereenkomst van 100% aanstelling.

Lees meer

Opleiding tot klinisch psycholoog

Dit 4-jarig opleidingstraject biedt de differentiatie Volwassenen (in verschillende onderdelen van onze organisatie) en de differentiatie Kind & Jeugd aan.

Lees meer

Opleiding tot psychotherapeut

De duur van deze opleiding is drie jaar met een arbeidsleerovereenkomst van minimaal 50%.

Lees meer

Stages en stagebureau

Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Zoek je een leuke afwisselende en uitdagende stage in de zorg? Kom dan stage lopen bij GGZ NHN! Want dat staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. 

Meer over stages

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Naar alle vacatures

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Meer info over de ANIOS meeloopdag
Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Naar de algemene website van GGZ NHN

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Fleur Been (recruiter)

Telefoonnummer
06 13 45 60 71

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze recruiter

Vul je gegevens in en onze recruiter Fleur Been zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Stuur een mail