Medewerker vertelt

Card image cap

Susan

klinisch neuropsycholoog

"Het mooie aan de cursus Psycho-educatie is dat de partner (of een andere naastbetrokkene) bij elke sessie aanwezig is. De cursus is dus een belangrijke stap in het herstelproces”.

Card image cap

Henk

raadslid cliënten- en familiemedezeggenschapsraad

“Ik weet uit ervaring hoe fijn het is dat je ergens terecht kan met je vragen. En als lid van de CFM-raad geeft het me een tevreden gevoel dat we zoveel kunnen bereiken.”

Card image cap

Marieke

sociaal psychiatrisch verpleegkundige ggz-team en digicoach

“Aan het begin van de coronacrisis heb ik mijn cliënten die nog geen digitale middelen hadden voorzien van Ipads en uitleg gegeven. Bij sommigen werkt het fantastisch. Mensen met autisme spectrumstoornis willen soms niet anders meer."

Card image cap

Selene

psychiater

“Bij GGZ NHN word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen. Er heerst een sfeer van vertrouwen, waardoor eigen initiatieven worden verwelkomd.”

Card image cap

Marianne

preventiewerker jeugd

“Voorkomen is beter dan genezen. Het is daarom van groot belang in een vroeg stadium psychische klachten te herkennen en hulp te bieden. Hiermee voorkom je dat jongeren stagneren in hun ontwikkeling."

Card image cap

Frank

Kinder- en jeugdpsychiater

"What you see is what you get. Het is een transparante organisatie, zonder sterke hiërarchie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daar voel ik mij prettig bij.”

Card image cap

Henk

Manager klinieken kinder- en jeugdpsychiatrie

“De open bedrijfscultuur, de drang om te blijven ontwikkelen en innoveren past bij mij. Ik vind dat een enorme kracht van deze organisatie en het is belangrijk dit te blijven waarborgen!”

Card image cap

Krista

Informatie-analist

"GGZ NHN was en is een voorloper op ICT-gebied. Alles is goed op orde. Al jaren bieden we online behandelingen en beeldbellen aan. Natuurlijk speelt de maatschappelijke relevantie van GGZ NHN mee in mijn keuze om hier te blijven, maar ik werk vooral graag bij een organisatie die een voorloper wil zijn, zowel in de zorg als in de ondersteuning."

Card image cap

Nanette

Ervaringsdeskundige

“Als ervaringsdeskundige kan ik vanuit eigen ervaring mensen steun bieden. Het kan voor een cliënt heel fijn zijn om te praten met iemand die weet wat je doormaakt. Dat je voelt dat je niet de enige bent en ziet dat herstel mogelijk is. Dit biedt hoop en stimuleert cliënten ook om eigen mogelijkheden te verkennen.”

Card image cap

Irene

Forensisch psychiatrisch werker

“Wat maakt dat ik hier als hulpverlener zit en jij als client? Dit intrigeert mij. Wat is er in jouw leven gebeurd dat jij tot een delict bent gekomen? Met deze open houding ga ik in gesprek met een cliënt, in plaats van met een belerend vingertje te wijzen."

Card image cap

Twa

Ervaringsdeskundige

“Ik denk dat meer diversiteit op de werkvloer zou kunnen bijdragen om deze mensen beter te bereiken. In gesprek gaan met iemand met dezelfde culturele achtergrond voelt veiliger."

Card image cap

Aziz

GGZ-arts

“In mijn rol als ggz-arts moet ik ook culturele verschillen overbruggen. Bijvoorbeeld in de communicatie met de cliënt. In Afghanistan is een arts zeer bepalend. De patiënt heeft nauwelijks inspraak en verwacht dat de arts hem iets opdraagt. In Nederland is dat gelukkig totaal anders, je werkt meer samen met de cliënt. Cliënten hebben eigen ideeën en inbreng.”

Card image cap

Remco

IPS-jobcoach

“Ik zie mensen echt opbloeien als ze een fijne en passende werkplek hebben. Werk zorgt voor structuur en zingeving, maar ook je nuttig voelen en het geeft een gevoel van eigenwaarde”.

Card image cap

Laura

4e jaars student verpleegkunde

"Doordat er een open sfeer is en collega’s erg toegankelijk zijn, voel ik me ook vrij om hulp te vragen en het te delen als ik iets lastig vind of iets me raakt. Er wordt altijd meegedacht."

Card image cap

Remy

accountmanager

"Ik vind het een mooi resultaat dat we een meerjarige alliantie met VGZ zijn aangegaan. Daar ben ik echt trots op! Dat de goede zorg die wij aan cliënten willen bieden gewaarborgd kan blijven. En dat we kunnen blijven innoveren."

Card image cap

Dick

ervaringsdeskundige

"Dat cliënten voelen dat ze er niet alleen in staan en herstel mogelijk is, dat is hoopvol!"

Card image cap

Raymond

bewegingsagoog forensische psychiatrie

"Ik probeer iedereen oprechte aandacht te geven en de mens achter de problemen te zien. Ik vind het mooi te ervaren dat sport echt kan verbroederen."

Card image cap

Moos

teamleider en spv bij spoedeisende psychiatrische hulp

"Ik vind het mooi als ik mensen toch een beetje hoop kan bieden. Als een cliënt met een depressie, die geen hulp wilde accepteren, toch besluit de hulpverlening een kans te geven."

Card image cap

Lotte

psychomotorisch therapeut

"Ik vind het mooi dat ik deze mensen het gevoel kan geven dat ze gezien worden, dat ze er nog toe doen en nog een toekomst hebben."

Card image cap

Ton

kok en activiteitenbegeleider

"Ik probeer altijd de mens achter de verhalen te zien. Ik vind het mooi om deze mensen in de forensische psychiatrie een zetje op de weg terug te geven." 

Card image cap

Martien

Muziektherapeut

"Je voelt binnen GGZ NHN echt een openheid om nieuwe dingen binnen te laten komen. Dat is heel leuk werken als je ergens nieuw aan de slag gaat, het geeft een heel welkom gevoel."

Card image cap

Wendy

Klinisch psycholoog

'Vanaf de eerste dag bij GGZ NHN voelde ik de klantvriendelijkheid.'

Card image cap

Jeroen

Psychiatrisch verpleegkundige

'Dat ik cliënten mag begeleiden in hun harde werk naar herstel en dat we samen de creativiteit waarderen is voor mij de grootste beloning.'

Card image cap

Romy

Woonondersteuner

'De band die ik heb met cliënten is iets waar ik trots op ben. Rust, blijdschap en toekomstperspectief bieden door het voeren van gesprekken, een wandeling maken, spel spelen, samen het huishouden doen of muziek te maken. Die kleine momenten werken alleen al goed tegen verval in eenzaamheid, verveling, gebruik en somberheid.'

Card image cap

Tim

Stagiair Vastgoed

'Ik merkte al snel dat de kwaliteit van de zorg en de cliënt centraal staat.'

Card image cap

Rosalie

Stagiair Marketing en communicatie

'Het unieke bij het werken voor GGZ NHN is dat je alle vrijheid hebt om je eigen inbreng te leveren en dat ze open staan voor je ideeën en creativiteit.'

Card image cap

Arnold

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

'Werken in de GGZ is alsof je in een spiegel kijkt. Weliswaar een sterk vergrote spiegel, maar desalniettemin een weerspiegeling van jezelf. Regelmatig word ik geraakt door wat cliënten mij vertellen, simpelweg omdat ik het me kan voorstellen hoe het voor de ander moet zijn.'

Card image cap

Clara

Psycholoog in GGZ-team

'Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik besloot zelf als psycholoog open te zijn over mijn eigen psychische kwetsbaarheid.'

Card image cap

Charel

Praktijkopleider Drukkerij de Dijk

'Het geeft me voldoening dat ik mensen kan ondersteunen die door hun kwetsbaarheid een achterstand hebben op de arbeidsmarkt.'

Card image cap

Werken in tijden van corona

Hoe doen wij dat bij GGZ Noord-Holland-Noord eigenlijk; werken in tijden van corona? Wij blijven zorg bieden, dat staat als een paal boven water. En we houden ons daarbij aan de landelijke richtlijnen. Met deze pagina geven we een kijkje in de keuken van het werk onze creatieve, innovatieve en hardwerkende medewerkers. Laat vooral een boodschap voor hen achter!

Bessie

Digiteam en kliniek Noord-Kennemerland

'De combinatie werken in een team bij kliniek Noord-Kennemerland en bij het Digiteam maakt het voor mij heel prettig!'

Danny

Ervaringsdeskundige

'Dit was een dag met een sprankeltje hoop’, kreeg ik terug. Een voldaan en trots gevoel is mij bijgebleven.'

Eline

GZ-psycholoog

'Vanaf het eerste moment wist ik al direct dat ik de juiste beslissing had genomen om bij GGZ Noord-Holland-Noord te werken.'

Rozemarijn

SPV

'Ik beleefde echt een gevoel van samenzijn, van verbintenis en contact. Ik vind het bewonderenswaardig en prijs mij gelukkig dat ik het werk van een sociaal psychiatrisch verpleegkundige mag doen.'

Wim

teamleider Maatwerk

'Ik waardeer de hoeveelheid mogelijkheden en het vertrouwen dat mij is gegeven. Daar ben ik GGZ NHN zeer dankbaar voor.'

Mandy

Vrijwilliger

'Na mijn opleiding had ik veel tijd over en ik wilde graag iets nuttigs doen. Ik wilde mijn tijd graag goed benutten en anderen helpen waar mogelijk. Hierdoor ben ik terecht gekomen bij het maatjes project.'

Wijnanda

Vrijwilliger

'Het werk dat ik doe is zinvol, leerzaam en het verrijkt mijn leven. Het is heerlijk om voor andere mensen iets te kunnen betekenen.'

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Werving & Selectie

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag aan onze wervingsspecialist

Vul je gegevens in en onze wervingsspecialist Pamela Heuvelman zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.