Montage & Inpak

Montage & Inpak is een onderdeel van Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling in Heiloo en Schagen. Hier monteren we onder andere lichtbalken voor aanhangwagens en maken we staalboeken. Wat niet machinaal verwerkt kan worden, krijgen wij met vele handen toch voor elkaar.

Het is een veelzijdige werkplek waar techniek en handwerk samen komen. Ervaar hoe het is om met anderen aan een project samen te werken.

Vragen?

Heiloo

Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden bij Montage & Inpak in Heiloo? Neem dan gerust contact op met Wim Haisma via 06 51 17 13 04, Ben Kuiper via 06 10 63 98 67 of dit formulier.

Schagen

Wilt u graag meer informatie over het montagewerk en ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op via 0224 21 72 96 of dit formulier.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN