Maatwerk Hout

Werkt u graag met uw handen aan een product? Bij Maatwerk Hout maakt u op de houtwerkplaats op maat gemaakte houten producten zoals tuinmeubilair, kasten, vogelhuizen, vleermuiskasten etc. We werken onder andere met steigerhoutenplanken en schaaldelen, eikenhout en plaatmateriaal. De kwaliteit van de prodcuten is hoog. Het werkt variëert in meer seriematig werken of complex bouwtechnisch werk en volledig kunnen meedraaien in het werkproces. Van zagen tot schilderen, van bouwtekeningen lezen tot klantcontacten; er is ruimte voor eigen invulling van de werkzaamheden.

Maatwerk Hout is er voor alle cliënten met een geldig WMO (of ander betaald project). Er wordt gewerkt aan individuele doelen, die gesteld zijn in het behandelplan. U wordt door middel van herstelgerichte methodes op een ondersteunende en coachende manier begeleid door onze medewerkers.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN