De Eetkaemer

In buurtcentrum De Rekere in Alkmaar kunt u ervaring opdoen in restaurant De Eetkaemer. Er zijn vele werkzaamheden mogelijk bij De Eetkaemer waarbij teamspel voorop staat.

U werkt en leert in een prettige sfeer met een super gezellig team. Samen met Enrico leert u iedere dag weer om een heerlijke lunch klaar te maken. Tevens kunt u, onder begeleiding van Ellen, o.a. ervaring opdoen met het opdekken van de tafels, poleren, opnemen van bestellingen, serveren e.d.

Bij 'De Eetkaemer' (gevestigd in buurtcentrum De Rekere) vindt u veel uitdagingen waarbij u altijd werkt aan uw eigen herstel en in uw tempo. Dit betekent dat u ook heerlijke gerechten bereid voor onze Maatwerk Alkmaar-deelnemers.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het werken in het restaurant en de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn? Neem dan gerust contact op met ons op via 06 23 97 93 17 of dit formulier.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN