Groenvoorziening Heiloo

Als deelnemer van de Groenvoorziening in Heiloo helpt u mee aan het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord, landgoed Willibrordus, de gemeente Heiloo en de gemeente Bergen.

Dagelijks trekken we er op uit om perken te onderhouden, bestrating te ontzien van onkruid en te helpen bij het aanleggen van tuinen. In de winterperiode ruimen we ook sneeuw.

De Groenvoorziening is een werkplek waar u veel kunt leren over het hebben van verantwoordelijkheden, het omgaan met ritme en structuur en het werken met verschillende machines en gereedschappen. Er zijn groepen die zelfstandig de wijk in trekken, maar ook groepen die begeleid worden door de vaste begeleiders. Op deze manier werkt iedereen op zijn eigen tempo aan herstel.

Leerwerktraject

Bij de Groenvoorziening in Heiloo werkt u aan uw eigen herstel en wordt u tegelijkertijd opgeleid tot Groenvoorziener. Elke maand wordt er zowel theoretisch als praktisch les gegeven in aanleg en onderhoud en het werken met verschillende machines en materialen. Op deze manier kunt u, u goed voorbereiden op gewaardeerde rol binnen de werkende maatschappij.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN