Werkbezoek

Omdat wij doen waar we in geloven - ‘practice what we preach’ - laten we u graag kennis maken met onze manier van werken tijdens een werkbezoek bij GGZ NHN.

Bent u directeur, projectleider, manager of opleidingsadviseur binnen de geestelijke gezondheidszorg en wilt u echt wat veranderen? Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen veranderproces? Dat kan!

Wij willen zorgprofessionals uitdagen hoe ze nog succesvoller kunnen worden in hun werk zodat de cliënt beter kan functioneren in zijn eigen omgeving. Ons doel is om de kwaliteit van geestelijke gezondheidszorg in binnen- en buitenland te verbeteren. Omdat wij doen waar we in geloven - ‘practice what we preach’ - laten we u graag kennis maken met onze manier van werken tijdens een werkbezoek bij GGZ NHN.

Om u een beeld te geven, beschrijven we een voorbeeld van wat er mogelijk is tijdens een werkbezoek bij de GGZ NHN.
Het werkbezoek begint in de Verhalenkamer. Wij vertellen kort iets over onze visie en het strategisch beleid en nemen u mee terug naar de geschiedenis van de psychiatrie. Een ervaringsdeskundige of cliënt vertelt zijn/haar persoonlijke herstelverhaal. Vervolgens volgt een wandeling over het terrein van onze organisatie. U kunt zien hoe een ‘klassieke’ instelling is omgevormd middels de omgekeerde re-integratie. Wij vertellen we u over onze reis naar de-instituationalisering. Over F-ACT en hoe F-ACT in de praktijk werkt. En hoe we nu bezig zijn met een nieuwe richting voor F-ACT in de wijk, SSIW. U ziet het verleden, het heden én de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het voeren van discussie. Wij geloven namelijk in kennis delen maar ook in het leren van anderen!

Heeft u specifieke wensen of vragen? Geef het ons door. Wij passen het werkbezoek graag op maat aan. Mocht u na uw bezoek enthousiast zijn geworden over onze aanpak dan denken we graag mee over uw veranderingstraject.

Bent u geïnteresseerd in een werkbezoek? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens FIT-academy

Stel uw vraag aan de FIT-academy per mail

Wilt u een vraag aan ons stellen of een email naar ons sturen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Telefoonnummer

Het secretariaat is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. 

+31 610116905

Bezoekadres & postadres

Bezoekadres
Oude Hoeverweg 10
1816 BT Alkmaar

Postadres
Postbus 18
1850 BA Heiloo