Sam (8 jaar) heeft autisme

“Sam gaat al zeven maanden niet naar school omdat hij vindt dat hij niks snapt en niks kan. Leerkrachten vinden hem het vervelendste jongetje van de klas. Dat maakt hem ongelukkig en boos. Hij voelt zich door iedereen onrechtvaardig behandeld."

Hoe helpt Triversum Sam
Bij Triversum zijn Sam en zijn ouders er achtergekomen dat Sam autistisch is en hebben zij geleerd hoe zij daarmee om kunnen gaan. Ook zijn school is geïnstrueerd. Ouders en school bieden hem eenduidig en overzichtelijk informatie aan. Sam voelt zich nu veilig en kan zich in een beschermde woonplek/school op zijn niveau verder ontwikkelen.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN