Roos (13 jaar) heeft een angststoornis

“Ik ben nu 13 jaar en een poos geleden bij GGZ NHN gekomen, omdat ik enorme angst had dat mijn vader terug zou komen. Mijn ouders waren al gescheiden toen ik geboren werd en ik heb met mijn vader hele nare dingen meegemaakt. Dit zorgde ervoor dat ik veel nachtmerries had, slecht kon inslapen, pijn in mijn been had bij inspanning, heel bang was in het donker en me op straat achtervolgd voelde.

Doordat ik bij GGZ NHN kan praten over mijn angsten en de dingen die ik heb meegemaakt, is er rust gekomen bij mij van binnen. Ook krijg ik tips bijvoorbeeld over hoe ik gemakkelijker in slaap kan komen. En dat als ik pijn in mijn been heb, ik het rustiger aan kan doen en aan iets leuks kan denken. Tegen anderen zou ik zeggen dat de hulp van GGZ NHN geweldig goed is. Je wordt er goed geholpen. Wel moet je iemand zoeken met wie je op één lijn zit en die je kunt vertrouwen, dan helpt het namelijk het beste.”

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN