Mirte (15 jaar) heeft een trauma

“Ik ben nu 15 jaar en kwam ongeveer 6 maanden geleden bij GGZ NHN voor hulp na seksueel misbruik. Ik was daarvan toen in de war en wist niet echt wat er allemaal gebeurde. Ik voelde me door niemand begrepen, niet door mijn ouders, mijn broer en zus, en niet door mijn vriendinnen. Ook had ik last van posttraumatische stressklachten; nachtmerries, slecht slapen, veel huilen, somber, heel onzeker en ik wilde mezelf pijn doen. Ik was heel bang dat het nog eens zou gebeuren. Ik had hulp nodig om wat er gebeurd was een plekje te geven. Ook wilde ik me zekerder leren voelen. Voor die tijd was ik vaak heel eenzaam en had ik geen leuke klas, ik voelde me vaak buitengesloten.

GGZ NHN heeft me geholpen om me zekerder te voelen en om me minder angstig te voelen in bepaalde situaties. Dit gebeurde door EMDR en schrijfopdrachten, zo leerde ik om de dingen die gebeurd waren beter te verwerken. Ik vind het fijn dat er mensen zijn waar je gewoon je verhaal aan kwijt kan zonder dat ze daar raar van opkijken. Ook vind ik het fijn dat ik aan mezelf verandering merk en sterker ben geworden. Zonder GGZ NHN was me dat misschien niet gelukt.”

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN