Behandeling online

Online behandelen gebeurt het vaakst vanuit de online polikliniek. Een deskundig team van zorgprofessionals staat voor je klaar, zodat jij in je eigen omgeving contact kan hebben met je behandelaar.

Maar dit is niet het enige. We zetten vol in op digitale innovatie in de meest brede zin van het woord. Voorbeelden hiervan zijn blended (face2face en online) behandelen, VR-therapy, online modules en zorgrobotica.

Zowel online als face-2-face
Voor bepaalde aandoeningen zijn voor jou speciale blended behandelingen opgezet. Hierin is van tevoren bepaald welk gedeelte van de behandeling online en welk gedeelte face-2-face plaatsvindt. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de meest effectieve protocollen voor behandeling en vormgegeven in nauwe samenwerking met de jongeren. Effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voorop.

Kinderen, jongeren en ouders bepalen zelf wanneer ze aan het programma werken. Iedere betrokkene krijgt een persoonlijke inlogcode. De kinderen en jongeren werken online in een beschermde behandelomgeving die ze gedeeltelijk zelf kunnen vormgeven. De regie ligt hierdoor bij de cliënt.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van uw behandellocatie, uw GGZ-team, uw Herstelacademie of dagbesteding? Vul de 4 getallen van uw postcode in. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN