Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende vrijwilligers!

Er zijn veel activiteiten waarbij we jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Je biedt ondersteuning en hulp bij het opzetten en uitbreiden van het sociale netwerk van onze cliënten.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures in je mailbox?
Maak een Job Agent aan

Vrijwilligersactiviteiten

Op dit moment zijn ongeveer 150 vrijwilligers actief in de ondersteuning bij diverse activiteiten op verschillende locaties van GGZ Noord-Holland-Noord. Een vrijwilliger biedt geen hulpverlening, maar ondersteuning en hulp bij het opzetten en uitbreiden van het sociale netwerk.

Maatjesdienst

De maatjesdienst wordt georganiseerd vanuit Humanitas Kop van Noord-Holland en Humanitas regio Alkmaar e.o. Centraal staat het doorbreken van het maatschappelijk isolement, of het voorkomen dat mensen in een maatschappelijk isolement geraken.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!