Stages bij GGZ NHN

Zoek je een leuke afwisselende en uitdagende stage in de geestelijke gezondheidszorg? Kom dan stage lopen bij de GGZ NHN! Want dat staat bij GGZ NHN garant voor een leerzame tijd. Jaarlijks bieden wij aan ongeveer 200 studenten een dynamische stageplek. Naast beroepsinhoudelijke ontwikkeling staat in je stage ook zelfontwikkeling centraal.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures in je mailbox?
Maak een Job Agent aan

Stagebureau

Het Stagebureau is het aanmeldpunt voor alle stage-activiteiten bij GGZ NHN. Hier komen de stageverzoeken binnen en worden de stagiaires gekoppeld aan een stageplek. We bieden stageplaatsen voor verschillende opleidingen, op verschillende locaties zoals o.a. Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen. Zo kunnen wij vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen.

Je kunt bij ons stage lopen....

voor de volgende opleidingen

  • Verpleegkundige (MBO- en HBO niveau) / BOL en voltijd
  • Agogische opleidingen (MBO- en HBO niveau)
  • WO psychologie
  • Vaktherapeuten
  • Ondersteunende diensten

Hoe verloopt de aanmelding?

Voor de verpleegkundige MBO- en HBO stageplaatsen worden de stagiaires via de opleidingsinstelling aangemeld bij GGZ NHN. Stagiaires hoeven zelf geen contact op te nemen met GGZ NHN, stageplaatsing loopt via de opleidingsinstelling. Dit geldt ook voor MBO agogische opleidingen.

Stagevacatures voor HBO agogische opleidingen

Voor de HBO agogische opleidingen kun je de stagevacatures o.a. vinden op de intranet site van de opleidingsinstelling of stuur je motivatie en CV naar stagebureau@ggz-nhn.nl

Stages jeugd & gezin

We bieden diverse stagemogelijkheden voor verschillende opleidingsinstituten waar onze divisie jeugd & gezin mee samenwerkt.

ANIOS meeloopdag

Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent. We bieden jou als ANIOS daarom de mogelijkheid om kennis te maken met het werk als arts in de GGZ.

Veelgestelde vragen

Als je bij GGZ NHN wilt stagelopen of afstuderen, kun je contact met ons opnemen.
Mail je CV en motivatiebrief naar stagebureau@ggz-nhn.nl. Geef hierin o.a. aan om welke opleiding het gaat, de stageperiode, het leerjaar waarvoor je een stageplaats zoekt en naar welke richting/afdeling je voorkeur uit gaat.

Je kunt gedurende het hele jaar met je stage starten, maar er zijn twee gebruikelijke startmomenten in het jaar: september en februari.

Dit kun je checken op de site van het desbetreffende kenniscentrum zoals bijvoorbeeld S-BB.nl 

Meer weten?

Stageplaatsen worden op tijd ingevuld. Neem daarom tijdig contact met ons op. Mocht je laat zijn met het solliciteren naar een stageplek, dan kun je het beste eerst telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of er nog mogelijkheden zijn.

Stagebureau: 072 531 27 77

Indien de stage een verplicht onderdeel van de studie betreft en meer dan 144 uur bedraagt ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. Voor een afstudeerstage/onderzoek ontvang je geen stagevergoeding.

Meer weten?

Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct kun je in aanmerking komen voor de reiskostenregeling woon-werkverkeer.

Het is niet mogelijk om stage te lopen bij GGZ NHN als je afgestudeerd bent. Je dient op het moment van de stage ingeschreven te staan als student en je opleiding nog niet afgerond te hebben.

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!