Vacatures voor Opleidingen

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog

GGZ Noord-Holland-Noord heeft drie opleidingsplaatsen voor een klinisch psycholoog in opleiding voor 27 uur per week voor de verschillende afdelingen van GGZ Noord-Holland-Noord. De opleiding start in januari 2023.

Verpleegkundige in opleiding tot specialist

Ben jij een Verpleegkundige (hbo-V) en toe aan de volgende stap binnen jouw loopbaan? Ben je gemotiveerd, ambitieus en haal je elke dag het beste uit jezelf én de cliënt? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en is geen uitdaging gek genoeg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling verpleegkundige MBO verkort traject

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière en wil je graag werken en leren tegelijk? GGZ Noord-Holland-Noord heeft opleidingsplaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige. Wist je dat de studiekosten van deze praktijkopleiding volledig vergoed worden? Word jij hier ook enthousiast van? Reageer dan vandaag nog!

Praktijkleerplaatsen HBO-V Duaal

Weet je het na jouw stage bij GGZ NHN zeker? Ga jij voor een loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg? Kies dan ook voor de mogelijkheid om de duale opleiding te volgen. Vanaf september zijn er 4 praktijkleerplaatsen beschikbaar voor 3e en 4e jaars studenten. De sollicitatieprocedure is gestart, meld je nu aan.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!