Vacatures voor Opleidingen

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Opleidingsplaats Verpleegkundige in opleiding tot Specialist ggz

Januari 2024-december 2027: Wij zoeken vier gemotiveerde, getalenteerde doorzetters die bij willen dragen aan de beste zorg voor onze cliënten. Ben jij een ambitieuze HBO-verpleegkundige en toe aan een volgende stap? Dan heeft GGZ NHN voor jou een mooi aanbod. In januari 2024 start de 3-jarige post-initiële HBO-masteropleiding aan Opleidingsinstelling GGZ-VS te Utrecht.

Opleidingsplaatsen HBO-V duaal

Volg jij je HBO-v opleiding bij InHolland en weet je het na jouw stage bij GGZ NHN zeker? Ga jij voor een loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg? Kies dan ook voor de mogelijkheid om de duale opleiding te volgen. Vanaf september zijn er opleidingsplaatsen beschikbaar voor 3e- en 4e-jaars studenten HBO-V Duaal. De sollicitatieprocedure is gestart, meld je nu aan.

Leerling verpleegkundige MBO verkort traject

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière en wil je graag werken en leren tegelijk? GGZ Noord-Holland-Noord heeft opleidingsplaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige. Wist je dat de studiekosten van deze praktijkopleiding volledig vergoed worden? Word jij hier ook enthousiast van? Reageer dan vandaag nog!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!