Vacatures voor Opleidingen

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Opleiding GZ psycholoog - GGZ team Den Helder-Anna Paulowna/NWZ

In samenwerking met Noordwest Ziekenhuisgroep biedt GGZ NHN een uniek opleidingstraject aan voor de GZ-psycholoog (PioG): de proeftuin. De missie is om in de regio Noord-Holland GZ-psychologen breed op te leiden, maar bovenal nog beter toegerust zijn om optimale psychologische zorg te leveren met aandacht voor cliënt(systeem) en zijn omgeving, kwaliteit, efficiëntie en de mogelijkheden en grenzen van het vakgebied van de GZ-psycholoog. Kom jij bij ons jouw helikopterview ontwikkelen?

Arts in opleiding tot Psychiater

Ben jij die talentvolle arts die zich wil ontwikkelen tot een herstelgerichte psychiater? GGZ Noord-Holland-Noord investeert graag in kennis en ontwikkeling en biedt hoogstaande opleidingsplaatsen tot psychiater aan. De opleiding start op 1 april 2023.

Opleiding Orthopedagoog Generalist - Jeugd en Gezin

GGZ Noord-Holland-Noord, divisie jeugd & gezin heeft één opleidingsplaats voor een Orthopedagoog Generalist in opleiding voor 36 uur per week voor de locatie in Alkmaar.

Leerling verpleegkundige MBO verkort traject

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière en wil je graag werken en leren tegelijk? GGZ Noord-Holland-Noord heeft opleidingsplaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige. Wist je dat de studiekosten van deze praktijkopleiding volledig vergoed worden? Word jij hier ook enthousiast van? Reageer dan vandaag nog!

Verpleegkundige in opleiding tot specialist

Ben jij een Verpleegkundige (hbo-V) en toe aan de volgende stap binnen jouw loopbaan? Ben je gemotiveerd, ambitieus en haal je elke dag het beste uit jezelf én de cliënt? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en is geen uitdaging gek genoeg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!