Wij verwelkomen graag nieuwe, avontuurlijke en ondernemende administratieve en secretariële medewerkers!

Help mee de juiste randvoorwaarden te scheppen voor de beste geestelijke gezondheidszorg.

Wat werken bij GGZ NHN zo leuk maakt

Card image cap

Wie zijn wij?

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Flexwerken

Flexwerkers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Maar je bent er niet alleen om bij te springen waar nodig. We zetten je graag in op de juiste plek, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Neem contact op met het Flexbureau en vraag naar de mogelijkheden.

Opleidingen, stages en coschappen

Onze kennis en expertise dragen we graag over op mensen die in de ggz willen werken. Wij leren je het vak door middel van de combinatie werken en leren.

Vacatures

Zoek en vind jouw nieuwe baan bij GGZ NHN

Card image cap

Vacature alert

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste nieuwe vacatures van jouw interesse in je mailbox.

Vacatures voor Administratief en secretarieel

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past

Administratief Medewerker Projecten - Fit Academy

Weet jij het dossier preventie verder te brengen naar de toekomst? Hou je van structureren, uitpluizen van complexe dossiers, werken in tijdspaden en opschonen van bestanden? Leg jij makkelijk contact, ook met externe instanties, spreekt jou een administratieve, coördinerende rol aan en ben jij voor 24 uur per week beschikbaar? Voor de FIT-academy zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ervan houdt om projecten te stroomlijnen ter ondersteuning van de adviseurs Preventie.

Secretaresse Zorgondersteuning Jeugd & Gezin - Hoorn - 24 uur

Zet jij je graag in om eenieder vriendelijk en gastvrij te woord te staan? Jij, als secretaresse Zorgondersteuning, bent het eerste aanspreekpunt voor onze beller. Toe aan iets nieuws? Dan hebben wij een mooie functie voor jou voor 24 uur per week bij het secretariaat team Jeugd & Gezin West-Friesland locatie Hoorn.

Secretaresse Zorgondersteuning Frailty - Hoorn - 24 uur

Is telefonisch te woord staan van mensen jouw passie? Is het juiste doorverbinden en beantwoorden van vragen voor jou een koud kunstje? Dan moet je zeker even verder lezen. Bij het team Zorgondersteuning hebben wij een mooie functie voor 24 uur per week voor het secretariaat team Frailty.

Vragen over werken bij GGZ NHN?

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!