Het verhaal van Rosalie (stagiair marketing en communicatie)

"Ik heb dit jaar 6 maanden stage gelopen bij de marketing- en communicatie afdeling van GGZ NHN. Om mijn studie ‘Media Informatie en Communicatie’ af te ronden was ik op zoek naar een uitdagende stage die mij zou klaarstomen voor de beroepspraktijk. Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor GGZ NHN, een betere leerschool had ik mij niet kunnen wensen.

Bij GGZ NHN zat ik echt op mijn plek, ik leerde ontzettend veel en ik kon veel creativiteit kwijt in mijn taken. Ook mijn eigen input en ideeën werden erg gewaardeerd, ze luisterden écht naar mij en werd bij veel processen betrokken. Ik heb veel leuke dingen mogen doen; een bezoek aan de kaasmakerij, opening van de Herstelwerkplaats, flyers ontwerpen, social media content bedenken en plaatsen, video formats opzetten en uitwerken. Ook kreeg ik de ruimte om een dag mee te draaien met een verpleegkundige en een middag met een activiteitenbegeleider. Super interessant om ook deze kant mee te mogen maken en hiervan te leren.

Het unieke bij het werken voor GGZ NHN is dat je alle vrijheid hebt om je eigen inbreng te leveren en dat ze open staan voor je ideeën en creativiteit. De stage werd echt op mij en mijn wensen afgestemd, hetgeen wat ik graag wilde leren stond centraal.

Het meest trots ben ik op het feit dat ik bij GGZ NHN mezelf ontzettend heb kunnen ontwikkelen en dat ik hier volwaardig lid ben geweest van een geweldig team!"

Rosalie Hink

Vragen over stages bij GGZ NHN?

Stagebureau

Telefoonnummer Servicedesk P&O
072 531 27 77 (ma t/m do van 09:00 - 16:00 uur)

Emailadres
stagebureau@ggz-nhn.nl

Postadres
GGZ Noord-Holland-Noord
Postbus 18
1850 BA Heiloo

Stel hier jouw vraag

Vul je gegevens in en ons stagebureau zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.