Het verhaal van Mandy (vrijwilliger)

'Mijn naam is Mandy en ik ben al twee en een half jaar maatje bij GGZ NHN. Na mijn opleiding had ik veel tijd over en ik wilde graag iets nuttigs doen. Ik wilde mijn tijd graag goed benutten en anderen helpen waar mogelijk. Hierdoor ben ik terecht gekomen bij het maatjes project. Ook leek het mij goed voor mijn ontwikkeling om te leren van andere mensen en hun problemen.

Gewaardeerd

Bij het kennismakingsgesprek werd ik geweldig ontvangen en erg gewaardeerd. Ze hebben mij uitgelegd wat ik kon verwachten, wat GGZ NHN van mij verwachtte en ook wat de mensen verwachten van je bezoek. Alleen al je aanwezigheid kan voor iemand al het verschil maken. De cliënten waarderen het enorm als er iemand is om wat mee te doen. Je haalt hier veel energie uit omdat je ze echt ziet opleven en genieten.

Mooie ervaring

Dit vrijwilligerswerk heeft voor mij zoveel betekend, het heeft mij doen groeien als persoon. Ik zou het iedereen aanraden om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je helpt er anderen mee en je kunt er veel van leren. Het is een prachtige ervaring!'

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!