Het verhaal van Krista (informatie-analist)

Krista Blijleven (informatie-analist) startte haar carrière bij Mees Pierson, een voorloper van ABN Amro. Na een reorganisatie koos ze voor een baan bij GGZ NHN. Ook toen ze na 1,5 jaar onverwachts de organisatie moest verlaten, bleef haar hart aan GGZ NHN verpand. In 2015 keerde ze terug. Krista: “Dingen kunnen hier snel geregeld worden en ik heb veel vrijheid in mijn werk. Dat is me heel veel waard.”

“Ik heb mijn ontslag niet als een klap ervaren,” vertelt Krista. “Dat verbaast veel mensen. Maar gezien de omstandigheden in die tijd, was het eerlijk en logisch dat ik geen vaste aanstelling kreeg. Dat gold toen namelijk voor iedereen, vanwege een bezuinigingsronde. Mijn leidinggevende vond het heel vervelend en hij heeft me via via aan een nieuwe baan geholpen. Ik ging aan de slag bij TPSC, een bedrijf dat het incidentenmeldsysteem aan GGZ NHN leverde. Ik heb natuurlijk wel bedongen dat ik GGZ NHN als account kreeg.”

Informeel

“In 2015 kwam er een interessante vacature vrij en hebben we elkaar snel weer gevonden. Waarom ik hier niet meer weg wil is vanwege de prettige bedrijfscultuur. De manier waarop er met elkaar wordt omgegaan spreekt me erg aan. Het is redelijk informeel en je leert mensen snel kennen. Er is interesse in elkaar en iedereen staat open voor nieuwe medewerkers. Dat is echt niet vanzelfsprekend; in de bankwereld is wel eens verkondigd dat ICT’ers zoals ik geen gebruik mochten maken van de hoofdingang, vanwege onze kledingstijl. Het idee alleen al… daar is toen ook verzet tegen geboden”.

Vertrouwen

“Binnen een bepaalde range krijg ik dingen snel voor elkaar. Dat werkt heel prettig. Met mijn collega’s kan ik snel schakelen en afstemmen. Ik heb er voor gekozen om een breed scala aan disciplines en aandachtsgebieden te beheersen, want dat maakt het voor mij interessant. Mijn collega houdt van afgebakende klussen en dat mag óók. Er is dus veel vrijheid in het invullen van de functie. Ook als het gaat om het indelen van mijn uren; geen tijdschrijven of ‘op de klok kijken-cultuur’. Er is vertrouwen dat iedereen zijn werk doet en de dingen op tijd af zijn.”

Koploper

“Ik heb meer dan 10 jaar in de bankensector gewerkt en na mijn vertrek daar wilde ik graag wat anders. Via gesprekken met mijn partner die in een ziekenhuis werkt, kreeg ik oog voor de ICT-ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Een hele interessante wereld! GGZ NHN was en is een voorloper op ICT-gebied. Alles is goed op orde. Al jaren bieden we online behandelingen en beeldbellen aan. Natuurlijk speelt de maatschappelijke relevantie van GGZ NHN mee in mijn keuze om hier te blijven, maar ik werk vooral graag bij een organisatie die een voorloper wil zijn, zowel in de zorg als in de ondersteuning. De markt ligt voor mij open als het om banen gaat. Maar wat ik hier heb is niet in geld uit te drukken!”

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!