Het verhaal van Charel (praktijkopleider)

" Manusje-van-alles, zo word ik ook wel genoemd. Ik ben al 10 jaar leermeester/praktijkopleider bij Drukkerij de Dijk in Heiloo, onderdeel van Maatwerk, centrum voor werk & ontwikkeling."

Voldoening

"Al tijdens mijn proeftijd wist ik dat ik de juiste beslissing had genomen om voor GGZ NHN te gaan werken. Ik zag en zie dat er serieus naar de mensen wordt gekeken, hoe we met elkaar omgaan, hoe belangrijk dagstructuur is, en hoe wij cliënten motiveren een goede balans te vinden tussen privé en werken. Ik kwam uit een ‘koude’ cultuur van de reclamewereld. Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt, maar kijken naar mensen en praten over emotie met elkaar was voor mij volkomen nieuw.

Het geeft me voldoening dat ik mensen kan ondersteunen die door hun kwetsbaarheid een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Ook ben ik blij dat ik vanuit mijn positie bedrijven en verenigingen kan motiveren en uitleggen waarom het zo belangrijk is dat iedereen een plek kan krijgen in onze (werkende) maatschappij.

Positieve energie

Ik kan echt genieten van de positieve energie van collega’s. Ook vind ik het prettig dat we als team of individu onze mening kunnen geven in scherpe discussie en dit vervolgens afblussen met veel humor.

Innovatie en modernisering

Het unieke van GGZ NHN is dat er veel geïnnoveerd wordt en altijd ruimte is voor modernisering. Ik ben ontzettend trots op hoe wij omgaan met werk en ontwikkeling voor onze doelgroep, zoveel smaken en soorten bij GGZ NHN. Maar niets gaat boven mijn eigen onderdeel Drukkerij De Dijk."

Charel

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!