Polikliniek kind en jeugd Hoofddorp

De polikliniek voor kinderen en jeugd in Hoofddorp GZ NHN bevindt zich bij het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Wij zijn werkzaam aan de achterzijde van het ziekenhuis, links van de hoofdingang. Onze ingang bevindt zich achter de brandtrap ter hoogte van parkeerterrein 5. Volg de route ‘Eerste Hulp’ en vervolgens linkerbaan ‘Bezoekers’.

Openbaar vervoer

Lijnen 168, 169, 261, 268, 300, 340, 401, N30. Via de hoofdingang van het ziekenhuis gaat u met de roltrap omhoog. U loopt rechtdoor en aan de achterzijde gaat u naar beneden richting de parkeerplaats. Sla rechtsaf en onze ingang vindt u bij de brandtrap, eerste deur rechts.

Waar parkeert u?

Spaarne Gasthuis Hoofddorp heeft betaalde parkeerplaatsen aan de noordzijde achter het busstation en aan de zuidzijde van het ziekenhuis. Voor bezoek aan onze polikliniek op Spaarnepoort 1 parkeert u op het grote parkeerterrein. Volg ‘ingang Zuid’, houd rechts aan en volg de route ‘Eerste Hulp’, vervolgens volgt u de linkerbaan ‘Bezoekers’ op het grote parkeerterrein aan de achterzijde van het ziekenhuis. U vindt ons links van de hoofdingang. Onze ingang is achter de brandtrap ter hoogte van
parkeerterrein 5.

Brengen en halen

Aan de voorkant van het ziekenhuis, onder de busbaan van de Zuidtangent, bevindt zich een blauwe zone. Met een parkeerschijf kunt u maximaal 15 minuten gratis parkeren in de blauwe zone.

Polikliniek kind en jeugd Hoofddorp

Spaarnepoort 1

2134 TM Hoofddorp

072 535 7623

Secr.KindenJeugdHoofddorp@ggz-nhn.nl

Kind en jeugd

Naar alle locaties