Kinderkliniek afdeling De Petteflet

Kinderen van 6-12 jaar verblijven op de afdeling Petteflet van zondagmiddag tot en met zaterdagochtend.  De nadruk ligt bij de Petteflet op diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. Regelmatig bespreken we met jou en je ouders hoe het gaat, of de klachten verminderen en of de behandeling naar wens verloopt. Iedere 10 weken is er een evaluatiemoment.

Natuurlijk is er voor jou een eigen slaapkamer die je met je persoonlijke spullen mag inrichten. Ook is er wasgelegenheid op je kamer; toilet en douche/bad zijn op de gang. Ook is er een gezellige woonkamer inclusief keuken en eetgelegenheid.

Tijdens je verblijf kun je naar een school vlakbij, de Spinaker, zodat je niet hoeft te reizen. De school heeft kleine klassen en veel aandacht voor jou.

Kinderkliniek afdeling De Petteflet

Kees Boekestraat 5

1817 EZ Alkmaar

072 535 7729

ReceptieAlkmaarKeesBoekestraat@ggz-nhn.nl

Jeugd en gezin

Naar alle locaties

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: