Veelgestelde vragen over GGZ Noord-Holland-Noord

Op deze pagina vindt u antwoord op veelgestelde vragen. De vragen zijn opgedeeld in verschillende categorieën.

Aanmelding

Hoe meld ik mij aan bij GGZ Noord-Holland Noord? En wat kan ik verwachten tijdens het intakegesprek? Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over aanmelden bij GGZ NHN.

Behandeling

Lees hier de veelgestelde vragen over behandeling bij GGZ Noord-Holland Noord.

Privacy en delen van gegevens

Hoe werkt de verwijsindex? En worden mijn gegevens ook aan de apotheek doorgegeven? Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over privacy en delen van uw gegevens.

Kosten en betaling

Wat kost mijn behandeling en wie betaalt mijn behandeling? De meest gestelde vragen over kosten en betaling.

Algemene vragen over GGZ NHN

U kunt ons altijd bellen op het algemene telefoonnummer: 088 65 65 010. Met behulp van de locatiekaart kunt u door uw postcode in te voeren ons aanbod in uw buurt bekijken.

Meer weten?

Wij bieden hulp in de regio Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.

Meer weten?

Ja. Betrokken, kritisch en enthousiast zet de Clienten en Familie Medezeggenschapsraad (CFM-raad) zich in voor de kwaliteit van de zorg van GGZ NHN. Zorg waarbij de cliënt centraal staat. In de CFM-raad zitten mensen die uit eigen ervaring weten wat een behandeling bij GGZ NHN kan betekenen: cliënten, ex-cliënten, familieleden en andere naastbetrokkenen met elkaar. 

GGZ NHN biedt ook ondersteuning aan familie en naastbetrokkenen in de vorm van informatiebijeenkomsten, cursussen en de familielotgenotengroep. Daarnaast biedt de familievertrouwenspersoon ondersteuning aan familieleden.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via: