Over Tamira Pronk

Mijn naam is Tamira Pronk, ik ben verpleegkundig specialist ggz en sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond ben ik tijdens de behandeling erop gericht u te ondersteunen bij het, naar uw wens, zo goed mogelijk te kunnen functioneren onder de omstandigheden waarin u zich bevindt. Dat kan een streven naar ‘beter worden’ zijn, maar ook het leren leven met een psychische aandoening en het daarbij kunnen vervullen van sociale en maatschappelijke rollen die voor u van belang zijn.

Iets over mijn achtergrond:  Ik ben in 1994 gestart als hbo-verpleegkundige en heb zowel binnen de psychiatrie als de somatiek veel ervaring opgedaan. Als behandelaar binnen de psychiatrie heb ik mij onder andere verdiept in crisiswerk, bipolaire stoornissen, autisme, adhd, licht verstandelijke beperkingen, complexe behandelingen en recent ook psychische aandoeningen waarbij lichamelijke aandoeningen of klachten een rol spelen.

In mijn werk maak ik gebruik van verschillende psychotherapeutische (deel) technieken, zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en narratieve therapie. Sinds kort geef ik ook traumabehandeling in de vorm van narratieve exposure therapie (NET).  Ik geef zowel individuele, als groepsbehandelingen en internettherapie (e-health). Het voorschrijven van ggz-medicatie  is ook een van de werkzaamheden van de verpleegkundig specialist ggz. Op dit moment betreft dit binnen Amici nog een beperkt aantal doelgroepen en medicijnen, maar het streven is om dit uit te breiden.

De insteek van mijn werk is om samen met u beslissingen over doelen en behandeling te nemen en om daarbij gebruik te maken van uw eigen ervaringsdeskundigheid. Hierbij streef ik ernaar om, wanneer u dit goed vindt of wenst, uw naasten bij de behandeling te betrekken.

BIG-nummer: 89043413830

Wij helpen u graag verder

Onze hoofdlocatie

Amici Zorgt
W.M.Dudokweg 57
1703 DC Heerhugowaard

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09 - 12 uur en van 13:00 - 15:00 uur op

088 65 65 003 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier, dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.