Over Boaz van Beest

Mijn naam is Boaz van Beest en ik werk sinds 2016 bij Amici zorgt als psycholoog. In mijn behandelingen zet ik wanneer nodig EMDR, schematherapie, rationeel-emotieve therapie en cognitieve gedragstherapie in. Naast kennis uit de verschillende stromingen binnen de psychologie hecht ik waarde aan het me blijven verdiepen in de nieuwste inzichten. In maart 2020 ben ik daarom gestart met de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ik vind dat een psycholoog laagdrempelig moet zijn en tegenwoordig niet meer een geitenwollen-sokken type is. Ik geloof daarbij in de eigen kracht van ieder persoon, met welk probleem je ook loopt. Met een houding vanuit interesse, niet-oordelen, geduld en humor merk ik dat een goed gesprek altijd mogelijk is en dat je samen verder komt.

Ik werk van maandag tot en met donderdag in Alkmaar. Tevens bied ik de mogelijkheid om Engelstalig gesprekken te voeren.

English speaking psychologist

Wij helpen u graag verder

Onze hoofdlocatie

Amici Zorgt
W.M.Dudokweg 57
1703 DC Heerhugowaard

Liever bellen?

Wij zijn bereikbaar van 09 - 12 uur en van 13:00 - 15:00 uur op

088 65 65 003 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier, dit formulier kunt u alleen versturen door een verwijsbrief van de huisarts toe te voegen.