Webinar omgaan met trauma

dinsdag 26 oktober 2021 19:30 uur - 20:45 uur

Hoe herken je een trauma? Wat is het en welke behandeling is mogelijk? Wat kun je zelf doen? En wat kun je als naaste doen om iemand te ondersteunen? GGZ Noord-Holland-Noord organiseert op dinsdag 26 oktober een webinar over omgaan met trauma.

Maaike Weber, GZ-psycholoog bij GGZ NHN vertelt meer over het onderwerp. Ervaringsdeskundige Dieuwke van Diepen vertelt meer over haar eigen ervaring met trauma en wat haar geholpen heeft.

U krijgt informatie over wat u zelf kunt doen en welke behandelvormen mogelijk zijn. Ook naasten krijgen praktische tips hoe het beste om te gaan met iemand die met de gevolgen van trauma te maken heeft.

Datum en aanmelden

Webinar omgaan met trauma – di 26 oktober 19.30-20.45 uur
U kunt zich aanmelden via www.ggz-nhn.nl/webinar-trauma.

Na aanmelding krijgt u via e-mail een link van ons toegestuurd om het webinar te volgen. Tijdens het webinar is er een livechat waarin u vragen kunt stellen.

Voor wie?

De webinars van GGZ NHN zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp. We zien u graag!

Webinars terugkijken

Het afgelopen jaar hebben we een aantal webinars gehouden over verschillende onderwerpen zoals autisme bij volwassenen, autisme bij kinderen en jongeren, beter slapen, psychische stoornissen etc. U kunt deze terugkijken op de pagina Webinars.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN