Herstelverhaal van ervaringsdeskundige Jeroen

maandag 5 december 2022 16:00 uur - 17:00 uur

Maandag 5 december van 16.00 tot 17.00 uur deelt GGZ Noord-Holland-Noord ervaringsdeskundige Jeroen via een livestream zijn verhaal.

Het verhaal van Jeroen in het kort

"Herstel is voor mij een doorlopende weg. Van de persoon die ik was, naar een persoon die ik wil zijn. Mijn eigen herstel begon met een opname en medicatie, maar onderweg kwam ik erachter dat herstel voor mij vooral bestaat uit de dingen die ertoe doen in mijn leven: de mensen om mij heen, lezen en schrijven, hardlopen en vooral: mijzelf beter leren kennen."

Aanmelden

Aanmelden voor het herstelverhaal kan via www.ggz-nhn.nl/aanmeldenherstelverhaal. Na aanmelding krijgt u via e-mail een link van ons toegestuurd om op 5 december het herstelverhaal te bekijken. Tijdens de livestream is er een livechat voor vragen en opmerkingen

Wat zijn Herstelverhalen?

Wanneer je worstelt met gevoelens als onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Waar is de hoop, het vertrouwen, de steun en hoe kom je op voor jezelf, je dromen en toekomst? Hoe pakken anderen dit aan en wat kan jij uit deze gedeelde ervaringen meenemen, in jouw eigen weg van herstel? Door ervaringen te delen creëren we een kettingreactie: “Wat jij kan, kan ik ook!” We merken door de openheid in deze verhalen, en de mooie reacties hierop, dat er hoop en vertrouwen wordt doorgegeven, dat herstel wel degelijk mogelijk is!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN