Herstelverhaal van ervaringsdeskundige Ivanka (op locatie)

dinsdag 6 december 2022 19:30 uur - 20:45 uur

Dinsdag 6 december om 19.30 uur deelt GGZ Noord-Holland-Noord ervaringsdeskundige Ivanka haar herstelverhaal in de Verhalenkamer in Heiloo.

Het verhaal van Ivanka in het kort

Sommige antwoorden kun je niet forceren, de weg zal je wijzen, de tijd zal je leren’. Deze quote van lief leven kwam ik tegen op internet en ik dacht: ‘Dit past precies bij mijn verhaal dat ik met jullie wil delen’. Zoeken naar antwoorden, verklaringen, op zoek naar waarom ik ben zoals ik ben, dát is de rode draad in mijn herstel.  

  • Waar komen mijn angsten vandaan?
  • Waarom ben ik anders dan mijn vriendinnen?
  • Waarom heb ik altijd zoveel moeite met nieuwe dingen?
  • Waarom blijf ik langer hangen in dingen dan anderen?
  • Waarom, Waarom, Waarom?

Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar antwoorden.

Aanmelden

Je bent van harte welkom op 6 december in de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Aanmelden voor het herstelverhaal kan via info@verhalenkamerwillibrordus.nl

Wat zijn Herstelverhalen?

Wanneer je worstelt met gevoelens als onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Waar is de hoop, het vertrouwen, de steun en hoe kom je op voor jezelf, je dromen en toekomst? Hoe pakken anderen dit aan en wat kan jij uit deze gedeelde ervaringen meenemen, in jouw eigen weg van herstel? Door ervaringen te delen creëren we een kettingreactie: “Wat jij kan, kan ik ook!” We merken door de openheid in deze verhalen, en de mooie reacties hierop, dat er hoop en vertrouwen wordt doorgegeven, dat herstel wel degelijk mogelijk is!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN