Webinar Eetstoornissen bij kinderen en jongeren

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda > Webinar Eetstoornissen bij kinderen en jongeren  

Webinar Eetstoornissen bij kinderen en jongeren


Start: dinsdag 13 april 2021 19:30

Eind: dinsdag 13 april 2021 20:45

Eten doen we allemaal. Maar wat als eten niet meer vanzelf gaat. Of je eet veel te veel, of veel te weinig. Als (niet) eten een obsessie wordt en het gewone leven overheerst dan ontstaan er vaak op verschillende andere gebieden ook problemen zoals school, relaties en vriendschappen. Welke behandeling is hiervoor mogelijk? Hoe kun je iemand ondersteunen in je omgeving?

Meer weten? U bent van harte welkom bij het gratis webinar Eetstoornissen bij kinderen en jongeren!

In dit webinar vertelt ervaringsdeskundige Mirre van RCO de Hoofdzaak hoe zij met haar klachten heeft leren omgaan en over haar weg naar herstel. Marinda Koopmans, kinderpsychiater bij GGZ NHN en specialist op het gebied van eetstoornissen gaat onder andere in op oorzaken, behandelmogelijkheden en wat je als naaste kunt doen om iemand te ondersteunen.

U kunt het webinar volgen via een livestream op uw desktop, tablet of smartphone. Tevens is er ruimte voor het stellen van vragen via de livechat.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Datum en aanmelden

Webinar over eetstoornissen bij kinderen en jongeren
Dinsdag 13 april 2021, van 19:30 – 20:45 uur
Meld u hier aan voor het webinar

Na aanmelding ontvangt u direct een link waarmee u op 13 april het webinar kunt volgen. We zien u graag!