GGZ teams en GGZ regioteams

U bevindt zich hier: Homepage > Verwijzers > GGZ teams en GGZ regioteams  

GGZ teams en GGZ regioteams

Bundelen van expertise

GGZ NHN werkt vanaf 4 september 2017 met ambulante GGZ teams die wijkgericht werken. Ieder GGZ team bestaat uit specialisten die hun diverse expertise bundelen. We hebben onze Flexible Community Treatment Teams (F-ACT teams) samengevoegd met de professionals van de specialistische behandelcentra. Deze multidisciplinaire GGZ teams bieden gezamenlijk de expertise die de cliënt nodig heeft. Samen met andere organisaties bieden we cliënten hiermee een totaalpakket gericht op herstel.

Wijkgericht

De GGZ teams werken voor een lokaal afgebakend gebied binnen Noord-Holland-Noord. De nieuwe manier van werken zorgt voor korte lijnen tussen de verschillende professionals en dus ook tussen u, uw praktijk-ondersteuner en de GGZ teams. Aan ieder GGZ team zijn een psychiater, psycholoog en verpleegkundigen verbonden met wie u kunt overleggen over cliënten.

Bekijk hier het overzicht van GGZ teams en de postcodegebieden waarin zij werkzaam zijn.

Contact en locatie GGZ teams >>

Regioteams en klinieken

Voor de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en ADHD zijn er GGZ regioteams opgericht. Daarnaast zijn er regioteams voor kwetsbare ouderen. Ook in uw regio staan deze teams voor u klaar. Er verandert niets voor u bij de acute opnameklinieken, Spoed Eisende Psychiatrische Hulp (SEPH) en andere voorzieningen van GGZ NHN.

Klik hier voor de nieuwsbrief over: Start nieuwe wijkgerichte teams