Flexpool

U bevindt zich hier: Homepage > Flexpool  

Flexpool

Flexibel werken? Kom bij de flexpool en ontdek GGZ Noord-Holland-Noord.

Zoek je flexibiliteit en zekerheid? Dan kan je bij ons vaste uren krijgen en op verschillende locaties en tijden ingezet worden. Je bent dan zeker van werk en een basisinkomen, je zet je kwaliteiten op verschillende plekken in en doet diverse ervaring op. Wij werken met zelfroosteren, waardoor je maximale invloed hebt op je eigen werktijd. Wil je vooral flexibiliteit? Dan krijg je een klein oproepcontact. Je werkt dan als wij je nodig hebben en het jou uitkomt.

Perfect om de organisatie te leren kennen en eventueel intern door te stromen. Wil je eerst ervaren hoe het is om op een van onze afdelingen als flexwerker aan de slag te gaan? Het is mogelijk om een dienst mee te draaien!

Je kunt flexmedewerker worden als je een diploma verpleegkundige  MBO of HBO-V hebt en BIG geregistreerd bent. Ook ben je gevaccineerd tegen Hepatitis-B of je hebt hier geen bezwaar tegen. Ben je in het bezit van een diploma SPH dan ben je ook welkom. Uiteraard ben je flexibel beschikbaar, ook in de weekenden, avonden en nachten. Nieuwsgierig geworden, grijp dan nu je kans om onze flexpool te komen versterken !

Wat wij jou bieden
- De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg
- Je hebt recht op scholing en je kunt op interne vacatures solliciteren
- Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en functie, conform CAO GGZ
- Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd

Vragen?
Heb je specifieke vragen over een vacature dan kan je die stellen aan het Flexbureau, telefoonnummer: 072 531 26 62.
Of stuur een mail naar n.gringhuis@ggz-nhn.nl.

Stel je vraag aan het flexbureau