Voor wie

U bevindt zich hier: Homepage > Voor wie  

Voor wie

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling, is er voor mensen vanaf 18 jaar, met een psychiatrisch heden of verleden, die moeite hebben met de invulling van hun dag en hier graag mee aan de slag willen. 

Het krijgen van een psychiatrische ziekte kan iedereen overkomen. Voor veel mensen is dit een ingrijpende en verwarrende gebeurtenis. Toch wilt u verder.

We hebben een breed aanbod aan activiteiten dat mensen helpt actief te zijn en contact te hebben met andere mensen. Activiteiten die u helpen om weer structuur en ritme aan te brengen in uw dag. Ook kunt u in uw eigen tempo nieuwe vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden. Zo creëert u voor uzelf nieuwe kansen. Dat kan een mooie opstap zijn naar betaald werk.

Is door uw psychiatrische ervaringen of om andere redenen de stap naar betaald werk te groot? De centra vormen een veilige plek om op terug te vallen of een nieuwe start te maken. Ontdek bij onze verschillende locaties welke mogelijkheden er zijn en kom gerust binnenlopen voor meer informatie of een rondleiding. De deur staat altijd open!