Indicatie en kosten

U bevindt zich hier: Homepage > Over ons > Indicatie en kosten  

Indicatie en kosten

Om deel te kunnen nemen aan de werkzaamheden binnen Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling heeft u soms een indicatie nodig van de gemeente. Bij Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling zijn de regels hierover per gemeente bekend.

Eigen bijdrage

Het is mogelijk dat aan u een eigen bijdrage wordt gevraagd. De hoogte van deze bijdrage is onder andere afhankelijk van uw inkomen en kan per gemeente verschillen. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekend deze bijdrage en brengt deze bij u in rekening. Bekijk op de website van uw gemeente welke situatie voor u van toepassing is, of neem contact op met uw behandelaar of begeleider.

Via de bijzondere bijstand of via uw zorgverzekering is het mogelijk in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming van de eventuele kosten. Ook dit kunt u navragen bij uw gemeente.

Heeft u vragen over de indicatie en kosten? Neemt u dan gerust via het vragenformulier contact op met Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling of kijk voor contactgegevens bij u in de buurt bij de verschillende locaties.