Over ons

U bevindt zich hier: Homepage > Over ons  

Over ons

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling ondersteunt mensen met een psychiatrisch heden of verleden, die hun activiteiten weer op willen pakken, en vormt een veilige plek om op terug te vallen. Op onze verschillende locaties werken we samen aan projecten en voeren we werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een lach!

Werken aan uw persoonlijke doelen staat voorop. Zo wil de ene persoon meer onder de mensen komen en sociale contacten versterken en wil iemands anders ervaren hoe het is om (weer) deel uit te maken van de werkende maatschappij. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen.

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie om activiteiten en sociale contacten te faciliteren voor iedereen met een psychiatrisch heden of verleden. Onze vaste locaties en teams vormen een veilige plek in de directe omgeving van de cliënt, waarbij wij altijd kijken naar de mogelijkheden van ieder individu op weg naar zijn of haar herstel.

Uw inspanningen, met onze ondersteuning, leiden tot het herwinnen van een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Tijdens het herstelproces staat niet de problematiek op de voorgrond, maar het kunnen vervullen van een betekenisvolle rol binnen de maatschappij. Dat is waar wij elke dag voor gaan!