Groenvoorziening Heiloo

U bevindt zich hier: Homepage > Aanbod > Heiloo > Groenvoorziening Heiloo  

Groenvoorziening Heiloo

Als deelnemer van de Groenvoorziening in Heiloo helpt u mee aan het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord, landgoed Willibrordus, de gemeente Heiloo en de gemeente Bergen. Dagelijks trekken we er op uit om perken te onderhouden, bestrating te ontzien van onkruid en te helpen bij het aanleggen van tuinen.

De Groenvoorziening is een werkplek waar u veel kunt leren over het hebben van verantwoordelijkheden, het omgaan met ritme en structuur en het werken met verschillende machines en gereedschappen. Er zijn groepen die zelfstandig de wijk in trekken, maar ook groepen die begeleid worden door de vaste begeleiders. Op deze manier werkt iedereen op zijn eigen tempo aan herstel.

   

Leerwerktraject

Bij de Groenvoorziening werkt u aan uw eigen herstel en wordt u tegelijkertijd opgeleid tot Groenvoorziener. Elke maand wordt er zowel theoretisch als praktisch les gegeven in aanleg en onderhoud en het werken met verschillende machines en materialen. Op deze manier kunt u, u goed voorbereiden op gewaardeerde rol binnen de werkende maatschappij.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het werken bij de Groenvoorziening en ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact op met Jos Houweling via 06 51 04 44 77 of dit formulier.


<< Terug naar het overzicht