Onderhoudsploeg Heerhugowaard

U bevindt zich hier: Homepage > Aanbod > Heerhugowaard > Onderhoudsploeg Heerhugowaard  

Onderhoudsploeg Heerhugowaard

Wij dragen graag een steentje bij aan het onderhoud van de wijk. Op maandag- woensdag- en vrijdagochtend gaan we daarom samen op pad om zwerfafval in de buurt op te ruimen. We werken hierbij samen met de gemeente die er voor zorgt dat het zwerfafval weer wordt opgehaald. Ieder jaar zet de gemeente als dank aan de hardwerkende ploeg in het zonnetje tijdens een gezellige bijeenkomst!

Naast een deze samenwerking met de gemeente werken we ook nauw samen met voetbalvereniging SVW '27. Eens per maand wordt het zwerfafval rond de voetbalvelden verwijderd, waardoor wij er samen voor zorgen dat de voetballers veilig en gezond kunnen sporten.

   

Ervaring

"De waardering die we krijgen voor het werk dat wij doen voelt goed! Men denkt vaak dat we alleen maar een taakstraf uitvoeren, maar dat is lang niet altijd het geval. We werken hard en dragen hiermee bij aan de woon- en leefomgeving van de buurtbewoners. Ik maak mijzelf hiermee nuttig in de werkende maatschappij."

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het werken bij de onderhoudsploeg en wilt u ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op via 088 65 65 004 of dit formulier.


<< Terug naar het overzicht