Aanbod

U bevindt zich hier: Homepage > Aanbod  

Aanbod

Is de stap naar werk nog te groot, maar wilt u wel graag onder de mensen zijn? Niet de hele dag thuis zitten, maar nieuwe vaardigheden of talenten ontdekken of gewoon een goed gesprek voeren?


Dat kan bij Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling! U ontmoet hier nieuwe mensen, ontdekt welke activiteiten bij u passen en u krijgt inzicht in uw eigen mogelijkheden voor de toekomst. De ervaring leert dat sociale contacten en activiteiten buiten de deur herstel bevorderen.

Met behulp van een vast aanbod aan activiteiten leert u structuur aan te brengen in uw dagelijkse leven. Zo leert u bijvoorbeeld om te gaan met werktijden, maar ook met bepaalde verantwoordelijkheden binnen een activiteit. Ook ondersteunen we mensen bij het vinden en houden van een betaalde baan of bij het oppakken van een studie. Iedereen op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen.

Samen stellen wij een plan op waarbij we ons richten op uw persoonlijke ontwikkeling en groei en rekening houden met uw werkniveau. Hierdoor krijgt u meer zelfvertrouwen en regie over uw eigen leven, het geeft u weer een plek in de maatschappij.

Bekijk ons aanbod op de verschillende locaties. Wanneer u eenmaal bij een locatie bent aangemeld, is het altijd mogelijk om deel te nemen aan bijvoorbeeld een workshop bij een andere vestiging.

U staat er niet alleen voor

Herstel is voor ieder persoon een uniek proces, met verschillende uitkomsten. Een proces dat u grotendeels zelf moet doen, maar zeker niet alleen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het werken met cliënten met een psychiatrisch heden of verleden en staan altijd voor u klaar. Het zijn vakmensen met een sociaal hart waarbij de focus ligt op uw welzijn.