Kinder- en jeugdpsychiatrie

U bevindt zich hier: Homepage > Cliënten > Hoe regel ik hulp? > Kinder- en jeugdpsychiatrie  

Kinder- en jeugdpsychiatrie

Ook voor kinder- en jeugdpsychiatrie kunt u terecht bij ons.

 

Fusie Triversum en GGZ Noord-Holland-Noord 

Vanaf 1 januari 2018 bundelen Triversum en GGZ NHN centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, na zorgvuldige voorbereiding, de krachten en gaan verder als één organisatie.

De naam van de samengevoegde organisatie is ‘GGZ Noord-Holland-Noord’. Onder deze overkoepelende naam blijft de divisie ‘Triversum, kinder- en jeugdpsychiatrie’ bestaan. Marijke van Putten, bestuurder GGZ NHN, noemt de continuïteit van zorg als belangrijk voordeel: “De fusie biedt een uitgesproken kans om een vloeiende overgang tussen hulp aan jeugdigen en volwassenen te realiseren, en hierdoor een bredere bijdrage te leveren aan het herstel van onze cliënten. Ook de kortere lijnen die ontstaan tussen de volwassenen- en jeugd GGZ leveren veel voordeel op voor gezinnen waarin meerdere zorgvragen leven.”

Kinder- en jeugdpsychiatrie

Wij bieden specialistische psychiatrische behandeling aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) met psychiatrische problemen en aan hun ouders of andere opvoeders. U kunt bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek, ambulante zorg,  klinische zorg, crisisopvang, intensieve zorg aan huis en preventie.

Wij helpen kind en gezin graag dichtbij huis. Dit vergroot het gemak van ouders en jongeren om ons te bezoeken. Daarom hebben wij meerdere locaties verspreid over de hele regio Noord-Holland. 

Meer informatie: www.ggz-nhn.nl/triversum

Hulp bij crisis voor kinderen en jeugd tot 18 jaar

Zowel inwoners van Noord-Holland-Noord als professionals kunnen 24/7 bellen met Crisisdienst Jeugd NHN: 088 7778887. Contactgegevens zijn ook te vinden op de website http://www.crisisdienstjeugdnhn.nl/