Amici Zorgt

U bevindt zich hier: Homepage > Cliënten > Hoe regel ik hulp? > Amici Zorgt  

Amici Zorgt

Amici Zorgt biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud.

Logo Amici Zorgt

Iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. U voelt zich somber of angstig, ervaart problemen in de privésfeer of op uw werk. Het kan ook zijn dat uw zoon of dochter druk, snel afgeleid, angstig, somber of snel van streek is. Of misschien heeft uw kind iets naars meegemaakt en zoekt u hulp bij het verwerken daarvan. Wanneer uw huisarts u verwijst naar de Basis GGZ is behandeling bij Amici Zorgt een mogelijkheid.

Alle psychische zorg in huis!

Vaak lukt het om problemen zelfstandig op te lossen. Als dit niet zo gemakkelijk gaat of wanneer u bent doorverwezen door uw huis- of bedrijfsarts kunnen onze professionals u helpen. Amici Zorgt biedt behandeling van psychische klachten vanaf 18 jaar oud. Wij voorkomen dat uw klachten verergeren en helpen u om u snel weer beter te voelen.

We zijn gespecialiseerd in het geven van inzicht, overzicht, advies en ondersteuning in de vorm van kortdurende behandeling of coaching. Uitgangspunt hierin is dat hulp duurzaam is en terugval helpt te voorkomen. De behandeling sluit aan op het aanbod van de huisarts of de specialistische ggz, zoals GGZ Noord-Holland-Noord.
U kunt in vertrouwen praten over wat er in uw situatie speelt met als doel inzicht te krijgen om dat wat u kunt veranderen aan te pakken met onze hulp. Amici Zorgt is op verschillende locaties in Noord-Holland Noord gevestigd.

Meer infomatie leest u op: www.amicizorgt.nl