Nieuwsberichten

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuwsberichten  

 • Nationale Burendag

  23-09-2020 - Op zaterdag 26 september a.s. is het nationale Burendag. Een ideaal moment om u als buren kennis te laten maken met medewerkers en cliënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling in Heiloo.

 • GGZ NHN neemt preventieve maatregelen tegen verspreiding coronavirus

  28-04-2020 - Ook GGZ Noord-Holland-Noord heeft extra maatregelen getroffen tegen verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen zijn in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid. Wij spannen ons in om de zorg te allen tijde door te laten gaan op een veilige manier. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

 • Kom kennismaken met onze forensisch psychiatrische afdeling in Heiloo

  28-09-2019 - Op 28 september a.s. is het nationale Burendag. Een ideaal moment om u als buren kennis te laten maken met medewerkers en cliënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling in Heiloo.

 • Familiebijeenkomst ‘Ik zit met mijn handen in het haar!’

  02-02-2018 - Is uw familielid of naaste in behandeling bij GGZ Noord-Holland-Noord of maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving? Kom dan naar de bijeenkomst op 14 maart a.s. in Heerhugowaard. U bent van harte welkom!

 • Vooraankondiging Familiedag

  07-04-2016 - Op 21 mei 2016 organiseert divisie forensische psychiatrie de jaarlijkse Familiedag. Deze is bestemd voor familie/naasten waarvan de naasten zijn opgenomen in de klinieken of woonachtig zijn op het terrein in Heiloo.

 • Hernieuwde kennismaking

  Hernieuwde kennismaking reclassering FPA ambulant

  25-03-2015 - Bij zowel GGZ NHN als bij de verschillende reclasseringsorganisaties hebben zich de afgelopen tijd een veelheid aan veranderingen voorgedaan. Tijd voor een hernieuwde kennismaking dus!

 • Online behandeling

  Ontwikkeling online behandeling huiselijk geweld

  25-03-2015 - De forensische polikliniek heeft van de Directie Forensische Zorg een innovatiesubsidie gekregen voor de ontwikkeling van een online behandeling huiselijk geweld.

 • Werkgebied ForACT teams

  Start tweede ForACT team!

  25-03-2015 - Op 1 april 2015 (geen grap !) start het tweede ForACT team. Dit team richt zich op het verzorgingsgebied West-Friesland en Zaanstreek/Waterland.

 • Formulierenspreekuur

  04-11-2014 - Cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord kunnen gebruik maken van het formulierenspreekuur van RCO de Hoofdzaak. Dit spreekuur is bedoeld voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het invullen van (digitale) formulieren.

Stel een vraag