Zelfhulpwerkboek

U bevindt zich hier: Homepage > Herstel werkt! > Zelfhulpwerkboek  

Zelfhulpwerkboek: 'De weg naar herstel'

Iedere week werken we individueel, maar ook in groepen van zo’n acht personen, met het vertaalde zelfhulpboek ‘De weg naar herstel’, dat in Amerika in de top 5 staat als beste zelfhulpboek.

In ‘De weg naar herstel’ gaat u actief op weg naar herstel en leert u van de succesvolle ervaringen van anderen. Het boek bevat mooie reistips, om stapje voor stapje uw eigen weg te bewandelen.

Met trots kunnen we hieraan toevoegen dat de 3e druk onlangs is uitgebracht, waarin mooie herstelverhalen staan beschreven van de ervaringsdeskundigen van GGZ Noord-Holland-Noord.

Bestellen

Bent u geïnteresseerd in het boek ‘De weg naar herstel’? Het boek is niet te koop in de winkel, maar kan besteld worden bij Drukkerij de Dijk in Heiloo. Vraag er naar bij uw behandelaar en/of wijkteam.
Bent u niet in zorg bij GGZ Noord-Holland-Noord  of werkt u bijvoorbeeld bij een andere ggz-instelling, maar bent u wel geïnteresseerd in het boek? Dan is dit te bestellen!

Bestellingen lopen via Drukkerij de Dijk in Heiloo via dit formulier

Kosten voor het boek: € 20,50 per stuk, exclusief verzending.
Kosten voor verzending (inclusief verpakking) binnen Nederland zijn:
- 1 boek             € 4,50
- 2-8 boeken      € 10,00
- 9-10 boeken    € 12,00
 
De verzendkosten naar België :
 
- 1 boek            € 11,00
- 2-8 boeken     € 14,00
- 9-10 boeken   € 18,00
 

Na het plaatsen van een bestelling bij Drukkerij de Dijk ontvangt u de factuur per e-mail met daarin ook de procedure voor betaling.